Α' Κατηγορία: Δυο ντέρμπι και μια «μάχη» στο κλείσιμο της 6ης αγωνιστικής

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΑΕΚ
Με τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, στα οποία αγωνίζονται (και μεταξύ τους) οι διεκδικητές του τίτλου, ολοκληρώνεται απόψε (6/10) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, δυο εκ των οποίων ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, περιλαμβάνει η αποψινή (6/10) βραδιά, με την οποία ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, και εν συνεχεία ακολουθεί διακοπή Εθνικών ομάδων.

Στις 19:00 στο «Αλφαμέγα», ο Άρης Λεμεσού θα φιλοξενήσει την Ομόνοια, σε ένα πολύ δυνατό τεστ και των δυο, που θέλουν να συγκαταλέγονται στα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που βρίσκεται στα... σχοινιά, ελέω της κακής βαθμολογικής της συγκομιδής, περιμένει την πρωτοπόρο Πάφο, η οποία μετά το εμφατικό 1-4 επί της Πέτροκουμπ στην πρεμιέρα του Conference, θέλει να κάνει την της νίκη στη λίγκα και να αποδείξει ότι φέτος μπορεί να πάρει τον τίτλο.

Η βραδιά ολοκληρώνεται στις 20:00 στο ΓΣΠ, εκεί όπου ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Λάρνακας, σε μια επανάληψη του περσινού «τελικού πρωταθλήματος». Γκρίνια επικρατεί στις τάξεις των «γαλαζοκίτρινων», την ίδια ώρα που οι Λαρνακείς βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή και δεν έχουν άλλα περιθώρια, αν θέλουν -και φέτος- να παλέψουν για το τρόπαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα