ΑΠΟΕΛ: Οι Γαλαζοκίτρινοι για Φαβίλι, σύμφωνα με τους Ιταλούς

ΑΠΟΕΛ: Οι Γαλαζοκίτρινοι για Φαβίλι, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Newsroom
φαβιλι αποελ
Τη στιγμή που η μεταγραφή του Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ απομακρύνεται όλο και περισσότερο, ο σύλλογος αναζητεί εναλλακτικές για την επίθεση, με τον Αντρέα Φαβίλι να είναι είναι ένας εκ των υποψηφίων, σύμφωνα με την »Tuttomercatoweb.com».

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό Αντρέα Φαβίλι της Τζένοα. Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Τζένοα αναζητά εδώ και καιρό κλαμπ για τον Αντρέα Φαβίλι, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του προπονητή Αντρέα Τζιλαρντίνο. Το TMW αναφέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό (27 ετών) που είναι έμπειρος. Ο κυπριακός σύλλογος ετοιμάζει την πρόταση για τον παίκτη και για τον σύλλογο. Η πρόταση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως στην Τζένοα ανήκει ο Πούσκας για τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε σε διαπραγματεύσεις, αλλά προκύπτουν οικονομικά εμπόδια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα