Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Είχα τρεις προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά δεν έχω ολοκληρώσει την αποστολή μου εδώ»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Είχα τρεις προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά δεν έχω ολοκληρώσει την αποστολή μου εδώ»

Newsroom
σπιλεφσκι 7/7
Ο τεχνικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, μιλώντας μεταξύ άλλων για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και για τις ομάδες που τον διεκδίκησαν.

Ο Λευκορώσος προπονητής, αποκάλυψε πως είχε τρεις προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε μεσαίας δυναμικότητας πρωταθλήματα, ωστόσο, όπως τόνισε η αποστολή του με τον Άρη Λεμεσού δεν έχει φτάσει στο τέλος της, επομένως επέλεξε να τις απορρίψει.

Αναλυτικά:

«Υπήρχαν τρεις προτάσεις από μεγάλες ομάδες που είναι πρωταθλήτριες. Αλλά νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα την αποστολή μου με τον Άρη. Φυσικά και εγώ, όπως κάθε προπονητής, έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Συνεχίζω να αποδεικνύω με τα παιδιά ότι είμαστε ικανοί για πολλά. Εννοείται πως θέλω να δουλέψω σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα στο μέλλον».

Αν οι προτάσεις ήρθαν από ομάδας των «Big-5» πρωταθλημάτων: «Όχι δεν ήταν από τα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα, αλλά οι ομάδες που με προσέγγισαν είναι κορυφαίες σε μεσαία δυναμικότητας πρωταθλήματα».

Για τον Κοκόριν κι αν επέλεξε το ποδόσφαιρο αντί των χρημάτων στον Άρη: «Τις λεπτομέρειες για το πως έγινε ποδοσφαιριστής του Άρη τις γνωρίζει ο πρόεδρος, αλλά νομίζω πως ναι, στον Άρη έβαλε το ποδόσφαιρο πιο ψηλά από τα χρήματα κι αυτό προτίμησε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα