ΑΕ Λεμεσού: Σημαντικός οικονομικός «αιμοδότης», βοήθησε κι άλλες ομάδες - Παίκτης των Λιονταριών ο γιος του

ΑΕ Λεμεσού: Σημαντικός οικονομικός «αιμοδότης», βοήθησε κι άλλες ομάδες - Παίκτης των Λιονταριών ο γιος του

αελ χορηγος παναγιωτου
Ακόμη ένας χορηγός έχει βρεθεί για την ΑΕΛ. Πρόκειται για την Cowin, εταιρία του Κρις Παναγιώτου, ο γιος του οποίου πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Εδώ και μερικές μέρες οι πληροφορίες ανέφεραν πως η ΑΕΛ είχε συμφωνήσει με ένα χορηγό (δεν αναφερόμαστε για τον μέγα που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη και είναι η στοιχηματική εταιρεία meridianbet). Συμφωνία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για ένα πολύ σεβαστό ποσό, εξαψήφιο νούμερο.

Αυτή η εταιρεία, όπου ανακοινώθηκε μέσα από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, είναι η Cowin. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, όπου χαιρέτισε αυτή τη συμφωνία, ήταν η Ισιδώρα Μιχαηλίδου, ενώ η Cowin είναι συμφερόντων του επιχειρηματία, Κρις Παναγιώτου. Ο τελευταίος πριν μερικούς μήνες είχε αποκτήσει σημαντικό μερίδιο μετοχών (14,89%) στην εταιρία Sigma Radio Tv Public, η οποία διαχειρίζεται το τηλεοπτικό κανάλι «Σίγμα».

5

Στο παρελθόν ο Κρις Παναγιώτου βοηθούσε και άλλες ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ήταν χορηγός στον Άρη Λεμεσού, ενώ πιο πριν βοηθούσε για χρόνια την ακαδημία Barcelona Football Academy, όπου ιδιοκτήτης είναι ο Παναγιώτης Βαρελάς.

Μάλιστα δε, επί ευκαιρίας της συνεργασίας που είχε με τη συγκεκριμένη ιδιωτική ακαδημία, ως ιδιοκτήτης τότε της εταιρείας Lamda ήταν ένας εκ των βασικών χορηγών της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Barcelona FA Women, όπου, μάλιστα, τη σεζόν 2017-2018 είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών στην Κύπρο… σπάζοντας το σερί τίτλων από Απόλλων Ladies.

6

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρις Παναγιώτου έχει γιο, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στη δύναμη της ΑΕ Λεμεσού, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τον Στέλιο Παναγιώτου.

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη, η ώρα 11:00 η ΑΕΛ θα παρουσιάσει τον μέγα χορηγό σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Μετά την εταιρεία Cowin, παίρνει σειρά η MeridianBet.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα