Παλιούρας: «Θα έχουμε πολύ κόσμο στη Σουηδία, ''σκληρές'' διαπραγματεύσεις με Πέπε, Ρους και Μπότσκαι»

Παλιούρας: «Θα έχουμε πολύ κόσμο στη Σουηδία, ''σκληρές'' διαπραγματεύσεις με Πέπε, Ρους και Μπότσκαι»

Newsroom
παφοσ φιλικο 30/6
Δηλώσεις σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή έκανε ο Πολύβιος Παλιούρας, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πάφου να μιλάει για το ματς με την Έλφσμποργκ αλλά και τους Πέπε, Ρους, Μπότσκαι.

Ιστορική εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε για την Πάφο, καθώς την προσεχή Πέμπτη (11/7, 20:00, Live από το Gazzetta Cyprus) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Έλφσμποργκ, στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, στην παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη.

Με αφορμή το παραπάνω, ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπελλούχων, Πολύβιος Παλιούρας, φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 95.0, μιλώντας τόσο για το εκτός έδρας ματς και την παρουσία του κόσμου, όσο και για τις περιπτώσεις Πέπε, Ρους και Μπότσκαι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρώτο ιστορικό ματς με την Έλσφμποργκ:

«Είναι το πρώτο μας επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα πάμε την Πέμπτη με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο 2ο παιχνίδι. Η ομάδα μας αναχωρεί αύριο το μεσημέρι για τη Σουηδία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι, δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή ομάδα όμως ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος».

Για την παρουσία του κόσμου στη Σουηδία:

«Η ομάδα έχει επωμιστεί το μεγάλο μέρος του κόστους. Δείξανε απίστευτη θέληση οι φίλοι της ομάδας. Θεωρούμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο».

Για τους Πέπε, Ρους και Μπότσκαι:

«Γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες. Εμείς θα κάνουμε τις προσπάθειες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα