Αζάς: Ανακοίνωσε επτά μεταγραφές στον «αέρα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας

Αζάς: Ανακοίνωσε επτά μεταγραφές στον «αέρα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας

Newsroom
ΑΖΑΣ
Άκρως αποκαλυπτικός αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της Καρμιώτισσας ήταν ο Ανδρέας Αζάς, ο οποίος ανακοίνωσε επτά προσθήκες στον «αέρα» γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά... επτά μεταγραφές ανακοίνωσε ''on air'' ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας. Ο Ανδρέας Αζάς φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0 και αποκάλυψε τους επτά ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία ο σύλλογος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη χθεσινή συνάντηση:

«Έγινε μια πρώτη επαφή προπονητών, ποδοσφαιριστών, διοίκησης και προσωπικού. Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους είπε τα αυτονόητα για εμάς, ότι όλοι θα πληρώνονται στην ώρα τους, ότι θα βρίσκεται πάντα σε όλους δίπλα τους ώστε να κυλήσει η προετοιμασία που αρχίζει αύριο και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σερβία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θα δώσουμε 2-3 φιλικά, με την επιστροφή μας θα δώσουμε άλλα δύο ΕΝΠ και με τελευταίο με τον Απόλλωνα στις 17 Αυγούστου».

Για τα μεταγραφικά:

«Χότσκο, Στογιάνοβιτς, Μίγιανιτς, Σέκουλιτς, Κβίτβια και οι τερματοφύλακες Γιεντές και Ντίμοφ. Αναλόγως με τι θα ζητήσει ο προπονητής θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Στόχος είναι να πάμε στη Σερβία με ολοκληρωμένο ρόστερ. Έχουμε κρατήσαμε τον βασικό κορμό μας, πήραμε και Κύπριους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα