ΑΠΟΕΛ, μάνατζερ Ντβάλι: «Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ντβάλι, ο ΑΠΟΕΛ ζητάει πολλά λεφτά για αυτόν»

ΑΠΟΕΛ, μάνατζερ Ντβάλι: «Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ντβάλι, ο ΑΠΟΕΛ ζητάει πολλά λεφτά για αυτόν»

Newsroom
lasha dvali apoel
Η ιστοσελίδα www.lelo.ge, δημοσιεύσε συνέντευξη του Σάσα Ντβάλι καθώς και του μάνατζέρ του, Λάσα Οντιλάντζε

O Ντβάλι μίλησε στην ιστοσελίδα lelo. ge για την πορεία της Γεωργίας στο Euro, τον εαυτό του και το ΑΠΟΕΛ, ενώ δήλωσε ότι ομάδα της Μπουντεσλίγκα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Για το ενδιαφέρον από την Ιαπωνία: «Δεν επικοινώνησαν προσωπικά μαζί μου, μου το είπαν από την Κύπρο. Ξεκουράζομαι τώρα και μετά θα πρέπει να συγκεντρωθώ στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα στην Ευρώπη».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στο EURO: «Κατά τη διάρκεια του Euro 2024, ο μάνατζέρ μου ήρθε στη Γερμανία και συνάντησε εκπροσώπους αρκετών συλλόγων. Είναι επίσης γεγονός ότι δεν θα μπορέσω να φύγω δωρεάν από το ΑΠΟΕΛ, γιατί το συμβόλαιό μου με τον σύλλογο λήγει του χρόνου… Με λίγα λόγια, θα μάθουμε σύντομα τι θα γίνει»

Για την αποχώρηση του Κβιλιτάια και το γεγονός ότι έμεινε μόνος στον ΑΠΟΕΛ: «Ο Κβιλιτάια ήταν σημαντική φυσιογνωμία για εμάς, ήταν ο δεύτερος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ. Γίναμε φίλοι στην Κύπρο, αλλά η αποχώρησή του δεν σημαίνει τίποτα, θα συνεχίσουμε να έχουμε συχνές επαφές. Το ενδιαφέρον για τους Γεωργιανούς έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, δεν αποκλείεται να έρθει κάποιος Γεωργιανός στον ΑΠΟΕΛ"»

Από την πλευρά του, ο μάντατζερ του ποδοσφαιριστή, Λάσα Οντιλάντζε τόνισε:

Για το ενδιαφέρον των γερμανικών συλλόγων για τον Lasha Dvali: Παρακολουθήσαμε τον αγώνα με την Τουρκία με τον Irakli Liluashvili και τη σύντροφό του, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου της Bundesliga. Δεν μπορούμε να ονομάσουμε την ομάδα, αλλά υπάρχει μεγάλο και σοβαρό ενδιαφέρον για τον Λάσα.

Στο ματς με την Πορτογαλία βρέθηκαν και οι Γερμανοί. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στη μεταγραφή του Μπουντού Ζιβζιβάτζε. Τώρα παρατηρούσαν. Υπήρχαν και εκπρόσωποι πορτογαλικών συλλόγων. Εν ολίγοις, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ντβάλι. Ο ΑΠΟΕΛ ζητάει πολλά λεφτά για αυτόν, αλλά δεν με τρομάζει, γιατί ένας καλός παίκτης έχει λεφτά να πληρώσει, είναι κοινή ιστορία.

Για την ιαπωνική πρόταση: «Υπήρχε ενδιαφέρον όχι μόνο για την Ιαπωνία, αλλά και για τη Σαουδική Αραβία. Αλλά δεν υπάρχει βιασύνη να πάτε στην Ασία για χρήματα. Θέλει να παίξει στην Ευρώπη, η Σαουδική Αραβία και η Κορέα είναι ακόμα νωρίς… Γενικά ο Λάσα είναι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Για ένα διάστημα δεν στάθηκε τυχερός λόγω τραυματισμών. Τον βοήθησε όμως ο χαρακτήρας του, είναι δυνατό άτομο. Οι Κύπριοι ζητούν πλέον ένα μεγάλο ποσό για αυτόν, καθώς η θέση του Ντβάλι είναι στην κορυφή.

– Για το ποσό των χρημάτων; «Θα σας πω για το ποσό, πριν το Euro, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ζήτησε 2 εκατομμύρια, αλλά τώρα, ίσως θέλει περισσότερα. Ωστόσο, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να μπλοκάρει τη μεταγραφή. Δεν μπορείς να πάρεις έναν τέτοιο παίκτη δωρεάν. Ένας τέτοιος επαγγελματίας, οικογενειάρχης είναι σπάνιος. Δεν θέλω να βγάζω εκατομμύρια, είμαι νονός του παιδιού του και θέλω να είναι ευτυχισμένο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα