ΑΠΟΕΛ: Από τα €4,500,000 του Σάλαϊ στην ελπίδα του Κόρμπου

ΑΠΟΕΛ: Από τα €4,500,000 του Σάλαϊ στην ελπίδα του Κόρμπου

Newsroom
marius_corbu_apoel
Ξανά στην Ακαδημία Πούσκας στράφηκε ο ΑΠΟΕΛ, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάριους Κόρμπου. Μια ακαδημία, όπου παλιότερα είχε αποκτήσει έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του: τον Ρόλαντ Σάλαϊ

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να επενδύει σε αγορές που έχουν αποδειχθεί επιτυχείς στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, στράφηκε και πάλι στην Ακαδημία Πούσκας, από την οποία είχε προηγουμένως αποκτήσει έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ , ο οποίος είχε αγοραστεί από την ίδια ακαδημία, αποτέλεσε μεταγραφή ορόσημο για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς πουλήθηκε στη Φράιμπουργκ για €4,500,000. Σήμερα, ο σύλλογος εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Μάριους Κόρμπου, έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη που έχει ήδη διακριθεί στις εθνικές ομάδες της Ρουμανίας.

Ο Κόρμπου, που έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών, θεωρείται ως παίκτης με προοπτική. Γι' αυτόν τον λόγο, ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να τον «κλειδώσει» με τετραετές συμβόλαιο, διασφαλίζοντας έτσι την επένδυσή του για το μέλλον.

Η στρατηγική αυτή του ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει την πρόθεσή του να επενδύει σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με στόχο τόσο την αγωνιστική ενίσχυση όσο και τα μελλοντικά οικονομικά οφέλη. Το παράδειγμα του Σάλαι αποτελεί σαφή ένδειξη της επιτυχίας αυτής της προσέγγισης και καθιστά την απόκτηση του Κόρμπου, κίνηση μεγάλης σημασίας για τον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα