ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα Πέτροβιτς για γεμάτο ΓΣΠ στις 23 Ιουλίου (vid)

ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα Πέτροβιτς για γεμάτο ΓΣΠ στις 23 Ιουλίου (vid)

Newsroom
apoel petrovic
Μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στέλνει μέσω της κάμερας της ομάδας ο εκ των αρχηγών Ράντοσαβ Πέτροβιτς.

Ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς, μέσω βίντεο από την προετοιμασία της ομάδας, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξή τους στην περσινή σπουδαία σεζόν και τους κάλεσε να προσφέρουν ανάλογη υποστήριξη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της νέας σεζόν στις 23 Ιουλίου στο ΓΣΠ. Ο Πέτροβιτς αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων για την επιτυχία, εκφράζοντας την ελπίδα του για γεμάτο στάδιο με φοβερή ατμόσφαιρα.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ για την στήριξη την περασμένη σεζόν, για τους πανηγυρισμούς. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα βιώματα που είχαμε στη ζωή μας. Ήταν τρελό και πανέμορφο. Και θα είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα», δήλωσε ο υψηλόσωμος αμυντικός, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της περασμένης σεζόν για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Ο Πέτροβιτς συνέχισε λέγοντας: «Καλώ τον κόσμο να μείνει μαζί μας, όπως ήταν την προηγούμενη σεζόν. Από το πρώτο παιχνίδι σας θέλουμε γιατί δεν θα είναι εύκολο. Θέλουμε τη δύναμή μας πίσω από εμάς, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας από το πρώτο παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο Πέτροβιτς εξέφρασε την ελπίδα του για επιτυχημένη αρχή στη νέα σεζόν: «Ελπίζω το πρώτο παιχνίδι εναντίον στον οποιονδήποτε στις 23/7 να έχουμε γεμάτο ΓΣΠ, με φοβερή ατμόσφαιρα, και με τη βοήθεια του Θεού να περάσουμε στον επόμενο γύρο». Η υποστήριξη των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ κρίνεται κρίσιμη για την πορεία της ομάδας, και ο Πέτροβιτς τονίζει τη σημασία της από το πρώτο κιολας παιχνίδι.

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα