Άρης Λεμεσού: Θεωρία και προπόνηση στο πρόγραμμα της Τρίτης

Άρης Λεμεσού: Θεωρία και προπόνηση στο πρόγραμμα της Τρίτης

Newsroom
aris proponisi 9/7
Ο Άρης Λεμεσού ενημέρωσε σχετικά με τις δραστηριότητες που δοκίμασαν οι παίκτες του την Τρίτη, καθώς και για τον τρόπο που έγινε η προπόνηση μαζί με θεωρία πέρα από ασκήσεις με την μπάλα.

Μετά την διπλή προπόνηση της Δευτέρας, το πρόγραμμα της Τρίτης δεν περιλάμβανε πρωινή προπόνηση, αλλά αντ’ αυτού στο πρόγραμμα υπήρχε θεωρία.

Αντίθετα, η απογευματινή προπόνηση που ήταν αρκετά μεγάλης διάρκειας, περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, τακτική και ασκήσεις για αντοχή στην ταχύτητα.

Αύριο Τετάρτη, ο Άρης θα δώσει το πρώτο απ’ τα δύο φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στη Λετονία, με αντίπαλο την FK Metta, ομάδα Α΄ κατηγορίας της χώρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Baltic Sports Village.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει και πρωινή προπόνηση, πριν από το απογευματινό παιχνίδι.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το βράδυ της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές δοκίμασαν τις ικανότητες τους στο τραγούδι.

Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και συμμετείχαν σε διαγωνισμό Karaoke, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα… απολαυστικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα