Εθνικός Άχνας: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντράζιτς

Εθνικός Άχνας: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντράζιτς

Newsroom
ΝΤΡΑΖΙΤΣ
Ο Σέρβος χαφ θα αποχωρήσει από τον Εθνικό Άχνας, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου, καθώς τα έχει βρει σε όλα με ομάδα από την Ινδία.

Ακόμη μια σημαντική απώλεια ενόψει της νέας σεζόν θα έχει ο Εθνικός Άχνας. Μετά την αποχώρηση των Μάριου Ηλία (Πάφος) και Έντσο Καμπρέρα (ΑΕΚ Λάρνακας), παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Ντέγιαν Ντράζιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ινδίας, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Ντράζιτς ήταν εξαιρετικός με 14 ασίστ και 6 γκολ σε 39 συμμετοχές με την ομάδα της Άχνας.

Οι δηλώσεις του κ. Φιλίππου για τον Ντράζιτς:

«Θα πω και για τον Ντράζιτς, ο οποίος είχε τις περισσότερες ασίστ. Θα προπονείται για μία βδομάδα μαζί μας αλλά έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ινδίας και θα αποχωρήσει. Είναι μεγάλο το κενό, το στοίχημα είναι να φέρουμε τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα