ΑΕ Λεμεσού: Ανοιχτή προπόνηση για το κοινό την προσεχή Παρασκευή

ΑΕ Λεμεσού: Ανοιχτή προπόνηση για το κοινό την προσεχή Παρασκευή

Newsroom
ΑΕΛ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Λεμεσού ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση την Παρασκευή 12 Ιουλίου (ώρα 19:00) στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά μια από τις πρώτες προπονήσεις της ΑΕ Λεμεσού θα έχουν την προσεχή Παρασκευή, 12 Ιουλίου οι φίλοι της ομάδας. Ο Λεμεσιανός σύλλογος ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών στο Κολόσσι, ενώ οι πόρτες για τον κόσμο θα ανοίξουν από τις 17:30, ενώ θα υπάρχει το αντίτιμο των 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν).

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας, ότι την ερχόμενη Παρασκευή (12/07) και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας στο Προπονητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΛ στο Κολόσσι.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο μόνο από την Δυτική είσοδο του Προπονητικού Κέντρου και θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:30.

Θα υπάρχει γενική είσοδος €5 (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν) και όλα τα έσοδα θα κατατεθούν για ενίσχυση του Σωματείου μας.

Παράλληλα, στον χώρο θα εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας και θα υπάρχει περίπτερο με προϊόντα του AEL Official Shop.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό να δώσει μαζικό παρόν στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ελάτε να στείλουμε μαζί το δικό μας δυνατό μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια επιτυχημένη νέα σεζόν.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα