Άρης Λεμεσού: Τα πρώτα συμπεράσματα μετά τη φιλική νίκη στη Λετονία

Άρης Λεμεσού: Τα πρώτα συμπεράσματα μετά τη φιλική νίκη στη Λετονία

Newsroom
αρης συμπερασματα φιλικο
Ο Άρης Λεμεσού μοιράστηκε μέσω των social media φωτογραφίες από το πρώτο φιλικό τεστ στη Λετονία, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 2-0 κόντρα στη Μέττα.

Η ενημέρωση της ομάδας μετά το πρώτο φιλικό στη Λετονία:

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας μας στη Λετονία με αντίπαλο την FK Metta, με την ομάδα μας να επικρατεί με 2-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, παρατάσσοντας ουσιαστικά διαφορετική εντεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Ο Λέο Μπένγκτσον με πλασέ στο 29’ άνοιξε το σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο Β’ μέρος ο Άρης συνέχισε να είναι επιθετικός και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με πλασέ του Κακόριν στο 83΄.

Το σκόρ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αλλά σε αυτό το πρώτο δείγμα γραφής η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή, απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη (έχουν ήδη 22 παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια τους). Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι πάντως, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τακτικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στα θέλω του προπονητή.

Στο Α’μέρος, αγωνίστηκαν οι: Βανά Άλβες, Σανέ, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Κορρέϊα, Μπένγκτσον, Σαρφό, Νίκολιτς, Σεμέδο, Σπόλιαριτς και Θεοχάρους (30’Κόβατσεφ). Ενώ στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σωφρονίου, Μποάκι, Μουσσούντα, Αμπουμπακάρ, Δημητρίου, Κόβατσεφ (60’Μαγιαμπέλα), Στρούσκι, Μάτισικ, Μοντνόρ, Κακόριν και Γκομίς.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν αποθεραπεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα