Ανόρθωση: Προς παραμονή ο Κίκο - Πλησιάζει ο Μιχαηλούδης

Ανόρθωση: Προς παραμονή ο Κίκο - Πλησιάζει ο Μιχαηλούδης

Newsroom
κικο παραμονη
Όλα δείχνουν ότι ο Κίκο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Ανόρθωση, καθώς ο παίκτης έχει αποδεχθεί τους οικονομικούς όρους που του έχουν τεθεί. Την ίδια ώρα η Κυρία είναι κοντά σε συμφωνία με τον Χριστόφορο Μιχαηλούδη, που θα αναλάβει πόστο στο τμήμα επικοινωνίας.

Θετικές ενδείξεις έχουμε στην περίπτωση του Κίκο που του έγινε πρόταση παραμονής με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους και μετά από ένα κύκλο επαφών και συζητήσεων όλα δείχνουν ότι θα απαντήσει θετικά και θα παραμείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ενίσχυση με ένα δικό της παιδί…

Ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιας και έχει συμφωνήσει να αναλάβει θέση στο τμήμα επικοινωνίας της Ανόρθωσης αλλά και στο μάρκετινγκ. Ένα σημαντικό πόστο για την Ανόρθωση του σήμερα με τον Μιχαηλούδη να είναι γνωστός υποστηρικτής της Ανόρθωσης.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα