Παπαδόπουλος: «Μας προσέγγισε επίσημα για Σπόλιαριτς η Ανόρθωση»

Παπαδόπουλος: «Μας προσέγγισε επίσημα για Σπόλιαριτς η Ανόρθωση»

Newsroom
ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ
Μιλώντας σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, αποκάλυψε την επίσημη «κρούση] της Ανόρθωσης για Σπόλιαριτς, ενώ σχολίασε και τα επερχόμενα φιλικά.

Καλεσμένος σε εκπομπή του Super Sport FM 104.0 βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού αποκάλυψε πως η Ανόρθωση έχει προσεγγίσει επίσημα την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την περίπτωση του Ματίας Σπόλιαριτς.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε τα προσεχή φιλικά της ομάδας, αλλά και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα δυνατά φιλικά που ανακοινώθηκαν:

«Είναι τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια. Εξήγησε ο προπονητής γιατί είναι αυτά τα δυνατά φιλικά. Βλέπεις πως θα βγει το πλάνο σου και πώς θα ανταποκριθείς κόντρα σε τέτοιους ποιοτικούς αντιπάλους».

Αν θα έρθει το τρόπαιο του Conference League στην Κύπρο, με αφορμή την κάθοδο του Ολυμπιακού:

«Δεν γνωρίζω 100%. Ενδεχομένως να γίνει. Θεωρούμε το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Είναι πολλοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για τα μεταγραφικά:

«Δεν υπάρχει κάτι το νεότερο. Εξακολουθούμε να είμαστε στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Είχαμε υπόψιν κάποιες περιπτώσεις που δεν προχώρησαν».

Για τον Ματίας Σπόλιαριτς:

«Για τον Ματίας Σπόλιαριτς το φημολογούμενο ενδιαφέρον έχει πάρει επίσημη μορφή. Μας προσέγγισαν και επίσημα οι άνθρωποι της Ανόρθωσης. Είμαστε σε επαφές. Αν υπάρξει κάτι το επίσημο θα ανακοινωθεί. Υπάρχει επίσης ανεπίσημο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Δεν έχουμε τίποτα άλλο για κανένα ποδοσφαιριστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα