Ομόνοια Αραδίππου-ΑΕ Λεμεσού 2-2: Δυνατό φιλικό τεστ με τέσσερα γκολ

Newsroom
aradippou_ael
Δυνατή φιλική αναμέτρηση για την Ομόνοια Αραδίππου με άρωμα...πρώτης κατηγορίας, έναντι της ΑΕΛ που εισέρχεται στην εποχή Κρις Κόλμαν. Οι δύο ομάδες, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η κάθε μια έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Και οι δυο ομάδες αναζητούσαν αγωνιστικό ρυθμό, προσπαθώντας, στο τερέν, να σχεδιάσουν αποτελεσματικά τα όσα επρόκειτο να δούμε από αυτές στις επίσημες υποχρεώσεις. Φυσικά πάντα με πολλές δοκιμές.

Το σκορ άνοιξε στο 3o λεπτό η Ομόνοια, με τον Βαλβέρδε, με την ΑΕΛ να τα βρίσκει δύσκολα τόσο στην δημιουργία, όσο και στην αμυντική αντιμετώπιση. Στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο και λίγο μετά το ημίωρο (στο 35') έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Φραντζή.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Κολμαν παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εντεκάδα, επαληθεύοντας τα περί δοκιμών που προαναφέρθηκαν. Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ξανά επικεντρωμένες στο τακτικό τους πλάνο. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με σκόρερ τον Μόργκαν, 11 λεπτά προτού συμπληρωθούν τα 90΄, με τους Κίτρινους της Λεμεσού να έχουν ξανά απάντηση, ισοφαρίζοντας στο 85ο λεπτό, αυτή την φορά με τον Μακρή, με το 2-2 να παραμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

 

Οι εντεκάδες των δυο ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Σακκάς, Άνθιμου, Σιντόνιο, Γκουιχοάτα, Σιήκκης, Μπάντζι, Χαβέλκα, Βαλβέρδε, Αναστασίου, Αβραάμ, Μπόρτζες.


ΑΕΛ: Μπράγκα, Φραντζής, Ουεντραόγκο, Κ. Κυριάκου, Χρίστου, Χριστοδούλου, Χριστοφή, Θεμιστοκλέους, Π. Κυριάκου, Ανδρέου, Λουκά.
ΑΕΛ δεύτερη εντεκάδα: Μπέκερ, Νεοφύτου, Ιωάννου, Μεντόγεβιτς, Φιλιώτης, Μάμας, Παναγή, Σινγκ, Οδυσσέως, Μαρκής, Μίντσεφ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα