ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ 0-0: Λευκή ισοπαλία στη φιλική ρεβάνς του «περσινού τελικού»

ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ 0-0: Λευκή ισοπαλία στη φιλική ρεβάνς του «περσινού τελικού»

aek_apoel_filiko
Ένα δυνατό φιλικό τεστ ενόψει προκριματικών Ευρώπης έδωσαν ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ, στο «ΑΕΚ Αρένα», με τις δυο ομάδες να παραμένουν ισόπαλες στο «λευκό» 0-0.

Φιλική ρεβάνς του περσινού «τελικού πρωταθλήματος «είχε το πρόγραμμα σήμερα με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, στο πρώτο (και τελευταίο) φιλικό και των δυο ομάδων επί Κυπριακού εδάφους.

Ο τραυματισμός του Ντβάλι που επισκίασε

Ο αγώνας άρχισε δίχως ιδιαίτερο ρυθμό για καμία από τις δυο ομάδες, δίχως καμία μεγάλη ευκαιρία. Στο 11ο λεπτό ο Ντβάλι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις και στιγμές αργότερα ο Γκαγιέγο προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σιπριάνο να παίρνει τη θέση του. Η κατάσταση του Γεωργιανού αμυντικού αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες.

Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήταν το φάουλ του Λέδες, το οποίο κατέληξε απευθείας έξω, δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα. Ένας αγώνα χωρίς καλές στιγμές, με νευρικότητα και σκληρές μονομαχίες, που δε θα περίμενε κανείς να δει σε φιλική αναμέτρηση, αλλά ταιριάζοντας απόλυτα με τις φιλοσοφίες και τα θέλω των δυο αντιπάλων. Στο 36΄ ο Τεχέρα πήγε να σκοράρει με κεφαλιά, με τον Γκαρθία να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ενρίκες από την μία, και ο Τεχέρα ξανά από την άλλη, επιδίωξαν να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

Ελ Αραμπί και...λευκή ισοπαλία

Στο δεύτερο 45λεπτο, και οι δυο συνέχισαν να είναι πολύ προσεκτικοί στα μετόπισθεν, χωρίς να ρισκάρουν, με τον άξονα να είναι το βαρόμετρο του παιχνιδιού. Έναν άξονα που συχνά ήταν υπερφορτωμένος. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως μεγάλες φάσεις και δίχως έντονες στιγμές.

Στο 67ο λεπτό, ο άνθρωπος που όλοι περιμέναν πέρασε στο γήπεδο. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στο ως αλλαγή του Ντράζιτς και έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαροκινός φορ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Γαλαζοκίτρινων, που βρίσκονταν στο «ΑΕΚ Αρένα».

Στο 72' ο Καμπρέρα βρέθηκε με την μπάλα μέσα στην περιοχή ωστόσο, το σουτ του κατέληξε άουτ. Από άποψη ευκαιριών, λίγα πράγματα ακολούθησαν, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, μη αφήνοντας ωστόσο, τις δυο ομάδες ανικανοποίητες

. Και οι δυο δούλεψαν τακτικά και έδωσαν μια «ζεστή» αναμέτρηση ενόψει των αναμετρήσεων στην Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι εντεκάδες των δυο ομάδων

ΑΠΟΕΛ: Χριστοδούλου, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Τεχέρα, Σαρφό, Μαρκίνιος, Δώνης, Ντογκαλά, Ντράζιτς.

ΑΕΚ Λάρνακας: Αλομέροβιτς, Σάντσες, Εκπολό, Ενρίκες, Γκαρσία, Σουάρεθ, Λέδες, Γκάμα, Σάντος, Σολ, Καμπρέρα.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα