Απόλλων Λεμεσού - Εθνικός Άχνας 1-0: Ο Μαλεκκίδης έφερε χαμόγελα

Newsroom
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟ
Με σκόρερ τον Μαλεκκίδη από το πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας επικράτησε 1-0 του Εθνικού Άχνας, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Λεμεσό.

Τα πρώτα τους συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν στο Κολόσσι, οι τεχνικοί του Απόλλωνα Λεμεσού και του Εθνικού Άχνας. Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλική αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0, χάρη σε γκολ (κεφαλιά) του Μαλεκκίδη από το πρώτο ημίχρονο.

Καλύτερος γενικότερα ο Απόλλωνας, είχε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, κόντρα σε έναν Εθνικό που δεν απείλησε παρά ελάχιστα.

Το ματς:

Μόλις στο 11ο λεπτό η Λεμεσιανή ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Χάμπος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαλεκκίδης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» κάπως τον Εθνικό, ο οποίος απείλησε στο 32' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 37' με κεφαλιά του Μπαχανάκ που πέρασε μόλις άουτ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το χαμένο πέναλτι του Σαγκάλ, ο οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαστυλιανού στην εκτέλεσή του.

Ο Απόλλωνας ήταν «ελαφρώς» καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 70' ο σκόρερ Μαλεκκίδης παραλίγο να κάνει το 2-0, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ ύστερα από το σουτ που επιχείρησε. Η Λεμεσιανή ομάδα απείλησε άλλες δυο φορές με τον Νεάρχο (77' και 82'), χωρίς ωστόσο να βρει γκολ και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες:

Απόλλων Λεμεσού: Λέουβενμπεργκ, Μπαραχόνα, Βούρος, Σελεστίν, Μαλεκκίδης, Ντ’ Αλμέιδα, Σπόλιαριτς, Χάμπος, Ζμέρχαλ, Σαγκάλ, Μάρκες.

Εθνικός Άχνας: Παπαστυλιανού, Στυλιανού, Αγγελόπουλος, Μπαχάνακ, Λάμπρος Ιωάννου, Πεχλιβάνης, Λίπσκι, Κ.Ηλία, Μπονέτο, Αντερέγκεν, Πάμπλο Γκονζάλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα