Απόλλων Λεμεσού: Αυτό είναι το ποσοστό που δικαιούται από πιθανή μεταγραφή του Πίττα

Newsroom
Ο Πίττας
Το Gazzetta Cyprus σας εξηγεί γιατί ο Απόλλωνας κοιτάζει από κοντά τα σενάρια μεταγραφής του Ιωάννη Πίττα και σας αποκαλύπτει το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η κυπριακή ομάδα.

Μόνο... αδιάφορα δεν κοιτάζει τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Ιωάννη Πίττα από την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Απόλλωνας Λεμεσού. Πριν από μερικές ώρες δημοσίευμα από τη Σουηδία ανέφερε πως η ομάδα του Κύπριου στράικερ αρνήθηκε πρόταση ύψους 1.200.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος γενικότερα «αρέσει».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ΑΙΚ αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Πίττα, με τον Απόλλωνα Λεμεσού να είναι στις «επάλξεις». Η Λεμεσιανή ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στο 12.5% και φυσικά στη Λεμεσό θα ήθελαν ο Πίττας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ούτως ώστε να δουν χρήματα στο ταμείο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα