Ομόνοια: Η μεταγραφή που δεν ήρθε αλλά πλησιάζει και το «φλέγον» θέμα Λοΐζου

Ομόνοια: Η μεταγραφή που δεν ήρθε αλλά πλησιάζει και το «φλέγον» θέμα Λοΐζου

Newsroom
ΛΟΙΖΟΥ
Η εβδομάδα ολοκληρώνεται χωρίς την ανακοίνωση της 6ης μεταγραφής, η οποία ωστόσο είναι προ των πυλών για την Ομόνοια. Παράλληλα, άμεσα αναμένεται να «λυθεί» και το θέμα με τον Λοϊζου.

Φεύγει και αυτή η εβδομάδα χωρίς την ανακοίνωση της 6ης μεταγραφής, ωστόσο δεν αλλάζει κάτι στο σχεδιασμό. Με τον μεσοεπιθετικό που θα έρθει στο «Ηλίας Πούλλος» να είναι προ των «πυλών». Και να είναι όντως παίκτης της διαφοράς. Μέσω των δηλώσεων των Αναστασίου, Νταμπράουσκας, είναι αυτό ξεκάθαρο. Και η προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και καιρό, είναι και στοχευμένη και σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Και όλοι εναγωνίως περιμένουν για τα καλά νέα που θα προκύψουν.

Πέραν του ακραίου επιθετικού λίστας α’, όντως οι «πράσινοι» καλοβλέπουν και την περίπτωση του Σαιντού Αλιούμ. Τον γνωρίζουν άριστα και τι είναι ικανός να προσφέρει, ενώ και ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει στην Ομόνοια. Έγινε η κρούση στη Χάμαρμπι, για να ντυθεί εκ νέου στα «πράσινα» με τη μορφή δανεισμού, παρόλο που έπεσε στο τραπέζι και η προοπτική αγοράς, σε επίπεδα ωστόσο που να είναι λογικά και που επιθυμεί το «τριφύλλι». Καλές οι πιθανότητες για το deal, με την πρώτη προϋπόθεση.

Έπονται εξελίξεις και με την περίπτωση του Μπάκιτς, με τον Μαυροβούνιο φορ όπως έχουμε σημειώσει και χθες, να είναι στην.. πόρτα εξόδου. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού, θέλουν να φέρουν στην ομάδα και να εντάξουν στο ρόστερ «9» πρωτοκλασάτο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Που αφενός να ταιριάζουν στο πλάνο του προπονητή και αφετέρου να μπορούν να «κουμπώνουν» με τους Κακουλλή και Στεπίνσκι. Και πάνω απ’όλα με έφεση στο γκολ, με ταχύτητα, εκρηκτικότητα και ικανότητα στο να παίξει τόσο με «πλάτη», όσο και με μέτωπο.

Σημαντικές οι επόμενες μέρες σε ότι αφορά τον Λοΐζου

Ο Λοΐζος προπονήθηκε με την ομάδα την Παρασκευή, προπόνηση υπάρχει και σήμερα και λογικά θα είναι παρών! Τα αμέσως επόμενα 24άωρα λογικά θα λήξει το φλέγον» θέμα που προέκυψε, καθώς ουδείς θέλει να «τραβήξει», ενόψει του ευρωπαϊκού ματς της Πέμπτης, όπου θα πρέπει απρόσκοπτα η ομάδα να λειτουργήσει. Το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος, σε πλήρη συνεννόηση με τους Αναστασίου-Νταμπράουσκας. Στην Ομόνοια επουδενί δεν επιθυμούν να πάρει άσχημη τροπή το θέμα, ωστόσο το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, «πάνω από όλους η ομάδα»!

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα