Απόλλων Λεμεσού, Φανούριος: «Υπάρχουν μερικά κεφάλαια που εκκρεμούν για να έχει ο Γκούλα έτοιμο ρόστερ»

Απόλλων Λεμεσού, Φανούριος: «Υπάρχουν μερικά κεφάλαια που εκκρεμούν για να έχει ο Γκούλα έτοιμο ρόστερ»

Newsroom
fanourios
Σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων Λεμεσού Φανούριος Κωνσταντίνου, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, δίνοντας μεγάλο βάρος στα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά κομμάτι των δηλώσεών του:

Για τη συμφωνία με Ντορεγκαράι: «Γνώριμος παίκτης με την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα και για το ρόλο που θέλουμε να έχει μαζί με τον Μάρκες είναι ο κατάλληλος. Υπάρχουν μερικά κεφάλαια που εκκρεμούν για να έχει ο κ. Γκούλα έτοιμο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντορεγκαράι είναι στις Πλάτρες και χθες σκόραρε δις στο δίτερμα της ομάδας».

Για τον τραυματισμό Ντιονέ: «Έχει πρόβλημα με οστικό οίδημα λόγω φόρτου στην προπόνηση και από την κούραση. Ήταν αργά όταν το αντιλήφθηκε και θα μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες. Θα υπάρξει ενίσχυση στους ακραίος επιθετικούς, στο κέντρο και στο κέντρο της άμυνας. Στόχος να πάμε πλήρης στην Σλοβακία για να δουλέψει ο προπονητής όπως θέλει στα φιλικά και γενικότερα στην προετοιμασία».

Για το ναυάγιο με Ουρί: «Είχε πρόβλημα στα εργομετρικά. Από εκεί και πέρα θα ενισχυθούμε όπως είπα».

 

Για την απόκτηση Μπολί: «Θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση τις επόμενες ώρες».

Για το ενδιαφέρον για τον Κουεντίν Μπουαγκάρ: «Μας ενδιαφέρει, είχε υψηλό κασέ. Είχε τραυματισμό στο μετατάρσιο και θα τον ελέγξει το ιατρικό μας επιτελείο με σχολαστικές εξετάσεις. Εάν είναι υγιής τότε θα τον δούμε με διαφορετικό μάτι. Λόγω της κατάστασης του το συμβόλαιο του δεν θα είναι τόσο υψηλό. Θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικός παίκτης για να κάνει restart στον Απόλλωνα».

Για τις δηλώσεις του Σαγκάλ: «Έχουμε μπει σε διαδικασία με άρνηση και τοξικότητα. Έχουμε δώσει τροφή και δικαιώματα για να είμαστε δίκαιοι. Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας το δείχνει με τα διαρκείας και θα το κάνει και στην ανοικτή προπόνηση. Αυτά τα δύο χρόνια δεν μας έχουν δικαιώσει. Πέρσι ήταν η ντροπιαστική σεζόν αλλά ανήκει στο παρελθόν και τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα κορμό με ποιοτικές προσθήκες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα