Κατερίνα Κυριάκου: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

Κατερίνα Κυριάκου: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι»

Newsroom
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας επί ελληνικού εδάφους. Στο πλαίσιο αυτό, η Κατερίνα Κυριάκου, παραχώρησε δηλώσεις στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0.

Η εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου ελπίζει πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι, ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρξει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις επόμενες κινήσεις του Εθνικού:

«Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη σεζόν, εννοώ πέραν από τη σωτηρία της ομάδας, να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα από τις περιπέτειες. Είναι μία δύναμη ο Απόστολος Μακρίδης, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες και το στοίχημα είναι να «δέσει» η ομάδα. Ο προπονητής θέλει να περάσει την φιλοσοφία του και να φτιάξει έναν δυνατό Εθνικό. Ήταν και παλαιότερα, οπότε έχει αρκετά να δώσει στο σύνολο ο Μπαντία ως προπονητής. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του».

Για τα μεταγραφικά:

«Η τελευταία προσθήκη ήταν ο Μπρένο Ντε Αλμέιδα, βρίσκεται στην Ελλάδα με την υπόλοιπη αποστολή, πήγε εκεί από τη Βραζιλία. Θα έρθει περαιτέρω ενίσχυση τις επόμενες ημέρες στην ομάδα μας. Θα είναι κεντρικός αμυντικός και πιθανότατα να είναι ξένος παίκτης. Ενδεχομένως να έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες».

Για την προετοιμασία:

«Πριν φύγουμε για Ελλάδα, δώσαμε φιλικό με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, ενώ πριν δύο ημέρες δώσαμε ένα φιλικό με την Καλλιθέα που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα. Ο κ. Μπαντία έδωσε χρόνο σχεδόν σε όλους τους παίκτες. Το Σάββατο θα παίξουμε με τον Ατρόμητο και σιγά-σιγά ο κ. Μπαντία καταστρώνει τα πλάνα του, διότι πλησιάζει η ώρα για επίσημα παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά για να δέσει ο νέος Εθνικός. Να σημειώσω πως ήταν προγραμματισμένο ένα φιλικό με τα Χανιά στις 31 Ιουλίου, ωστόσο, αυτό το φιλικό είναι πιθανό να μην διεξαχθεί, ψάχνουμε άλλη ξένη ομάδα που είναι στην Ελλάδα. Με ερωτηματικό σας ενημερώνω γι αυτό. Όσον αφορά τα φιλικά στην Κύπρο, γίνεται προσπάθεια για ολοκλήρωση του πλάνου των φιλικών».

Για το Δασάκι και τις άδειες:

«Ο Εθνικός έχει καταθέσει τα απαραίτητα χαρτιά και είναι στην αναμονή για την τελική έγκριση».

Για την μετακίνηση οπαδών στο πρωτάθλημα:

«Ποιος δεν θέλει να έχουμε κόσμο στα γήπεδα; Οι προσφυγικές ομάδες χρειάζονται ισχυρές οικονομικές ενέσεις από ομάδες που διαθέτουν ισχυρά οπαδικά σύνολα. Για εμένα είναι ότι καλύτερο αυτή η απόφαση που πάρθηκε, αρκεί αυτοί οι λίγοι που δημιουργούν προβλήματα να μπουν στο περιθώριο. Δεν νοείται να έχεις ποδοσφαιρικό αγώνα και τα γήπεδα να είναι άδεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα