Παπέττας: «Συμφωνήσαμε με Νόρτι και Τζούλιους, θα έχουμε και παίκτη για δοκιμαστικά»

Παπέττας: «Συμφωνήσαμε με Νόρτι και Τζούλιους, θα έχουμε και παίκτη για δοκιμαστικά»

Newsroom
ΠΑΠΕΤΤΑΣ
Ο Γιώργος Παπέττας, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, αποκάλυψε στον «αέρα» γνωστής ραδιοφωνικής συχνότητας πως η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τον χαφ Ισάακ Νόρτι, όσο και με τον στράικερ Πολ Τζούλιους.

Καλεσμένος σε εκπομπή του Super Sport FM 104.0 βρέθηκε σήμερα (25/7), ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργος Παπέττας. Ο κ. Παπέττας αποκάλυψε πως οι «βυσσινί» τα βρήκαν σε όλα με τον 26χρονο Γκανέζο χαφ, Ισάακ Νόρτι, ο οποίος θα έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Κύπρο για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πέραν του Νόρτι, η ΕΝΠ ήρθε σε συμφωνία και με τον 20 ετών Νιγηριανό στράικερ, Πολ Τζούλιους, ενώ ο Μπασαλά Σαμπού θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς αξιολογήθηκε θετικά από τον προπονητή.

Τέλος, ανέφερε πως από δοκιμαστικά θα περάσει Αλβανός ποδοσφαιριστής με ελβετικό διαβατήριο, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα δυο φιλικά με ΠΑΕΕΚ (31/7) και Ομόνοια 29Μ (3/8).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα