ΑΠΟΕΛ: Η φιλοσοφία Γκαγιέγο για τη ρεβάνς στη Μολδαβία

ΑΠΟΕΛ: Η φιλοσοφία Γκαγιέγο για τη ρεβάνς στη Μολδαβία

Newsroom
gagiego_chl
Ξεκούραση και προετοιμασία με ενθουσιασμό είναι το μότο του ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Πετροκούμπ. Ο προπονητής Νταβίδ Γκαγιέγο, αμέσως μετά το παιχνίδι της Τρίτης, τόνισε τη σημασία του να διατηρήσουν τα θετικά στοιχεία του αγώνα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα ενόψει του επαναληπτικού στη Μολδαβία.

Η νίκη με ένα τόσο στενό σκορ δεν εξασφαλίζει τίποτα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, γι' αυτό ο Γκαγιέγο παραμένει απαιτητικός από τους παίκτες του.

Ο προπονητής γνωρίζει ότι είναι αρχές της σεζόν και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αστάθειες στην απόδοση. Παρά ταύτα, κρατάει τα θετικά στοιχεία από την απόδοση της ομάδας και σκοπεύει να τα αξιοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι. "Πρέπει να κάνουμε αλλαγές σίγουρα," δήλωσε, υπονοώντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για διαφορετικές τακτικές προσαρμογές.

Η ομάδα θα αξιοποιήσει τον χρόνο ξεκούρασης για να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί καλύτερα, με στόχο να αποδώσει ακόμη καλύτερα στον επαναληπτικό αγώνα. Η επικείμενη αναμέτρηση στη Μολδαβία είναι κρίσιμη, και ο Γκαγιέγο απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και προσπάθεια από τους παίκτες του για να επιτύχουν τον στόχο τους.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα