Ομόνοια: Το βήμα πρόκρισης με τα πολλά θέτικα, «έλαμψαν» Κουλιμπαλί, Εβάντρο και Σίμιτς. Τι γίνεται με Ατζίλι και Λοϊζου

Ομόνοια: Το βήμα πρόκρισης με τα πολλά θέτικα, «έλαμψαν» Κουλιμπαλί, Εβάντρο και Σίμιτς. Τι γίνεται με Ατζίλι και Λοϊζου

Newsroom
omonoia_reportaz
Κάναμε λόγο χθες στην ανάγκη η Ομόνοια να παρουσιαστεί ως...Ευρωπαία. Και το έπραξε στο ακέραιο η ομάδα, φορώντας το καλό της κοστούμι, χαροποιώντας τις 12.500 φίλους του Τριφυλλιού, που έδωσαν μαζικό παρών στο ΓΣΠ.

Καλύτερη του αναμενομένου, για τη χρονική περίοδο που διανύουμε, έπραξε στο 100% το καθήκον της. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε διάρκεια, ήταν και από τις τέσσερις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η καλύτερη.

* Με προπονητή άριστα διαβασμένο για την αντίπαλο και με άψογη διαχείριση, στη διάρκεια του ματς.

* Με πολλά αποθέματα στον τομέα φυσικής κατάστασης.

* Με χαρακτήρα νικήτριας ομάδας, με άμεση αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε και δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ ( αλήθεια πως θέλει να “πουλήσει το προϊόν της η ΟΥΕΦΑ, χωρίς VAR, τραγικό).

* Με ποιοτικό βάθος στον πάγκο, κάτι που πέρσι απουσίασε και της στοίχισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

* Με πλειάδα παικτών σε ψηλά στάνταρ, προεξάρχοντος του MVP Κουλιμπαλί που σκόραρε δις. Με game changer τον Εβάντρο, με γκολ και ασίστ και με τον Σίμιτς να συμπληρώνει την υπέροχη 3άδα διακριθέντων. Το παλεύει πολύ ο Σέρβος, δείχνει στο ξεκίνημα αλλαγμένος προς το καλύτερο.

Σαφώς υπήρξαν και αρνητικά, αλλοίμονο να μην υπάρχουν και δη σε αυτή τη περίοδο. Τα επεσήμανε ο κόουτς στην συνέντευξη τύπου.

Όπως πολύ ορθά υπογράμμισε ότι καμία πρόκριση δεν έχει κριθεί, «η Τορπέντο θα θελήσει να κυνηγήσει αίμα και η Ομόνοια οφείλει σε κάθε ματς να είναι πρωταγωνίστρια».

Ατζίλι και Λοϊζου

Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για να έρθει στην Κύπρο για 2η φορά, αλλά πλέον για να φορέσει πράσινα, ο Ομέρ Ατζίλι ;

Ναι μεν, αλλά η απάντηση.

«Διχασμένα» τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τον παικταρά ακραίο επιθετικό. Αλλά κάνουν λόγο για συμφωνία με την Ομόνοια, άλλες για ντεμαράζ της Μακάμπι Χάιφα. Ως εκ τούτου ασφαλής εκτίμηση δε μπορεί να γίνει.

Η Ομόνοια πάντως, όπως πάντα έγκυρα σας ενημερώνει το gazzetta.cy, εδώ και ένα μήνα δουλεύει την συγκεκριμένη υπόθεση. Και έπραξε ότι ήταν δυνατό για να τον ικανοποιήσει, προχωρώντας μάλιστα σε οικονομική υπέρβαση, για να τον αποκτήσει. Και είναι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι θα κλείσει θετικά το θέμα, έχοντας και εναλλακτικές λύσεις έτοιμες, μία εξ ’αυτών που «παίζει» δυνατά είναι του Ρουμάνου Κόρντεα.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά, είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και υπάρχει ανταγωνισμός. Η Ομόνοια κυνηγά όλους τους τίτλους και έχει στόχο ευρωπαϊκούς ομίλους και κανείς δεν θα έρθει να μας φέρει το τρόπαιο, πρέπει να παλέψουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανταπεξέλθουν σε αυτό το περιβάλλον, να προπονούνται σκληρά όχι μόνο σε τακτική και σε θέμα νοοτροπίας. Δεν μιλώ για έναν αλλά για όλους. Δεν θέλω να αφήσω κάτι να αιωρείται δεν είναι τραυματίας».

Πιο ξεκάθαρος, δε θα μπορούσε να γίνει ο Βάλντας Νταμπράουσκας για το θέμα Λοϊζου. Το «φλέγον» αυτό κεφάλαιο αυτό προβλέπει αρκετά ακόμη στάδια, όντως παραμένει δυσοίωνο το μέλλον του νεαρού άσου στο Τριφύλλι.

«Δεν μας αγγίζει κάτι», αυτό που βγαίνει από πλευράς επίσης Ομόνοιας, για τα περί του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ, για τον Λοϊζου!

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα