Απόλλων Λεμεσού - Ομόνοια Αραδίππου 2-1: Ακόμη μια καλή εμφάνιση και φιλική νίκη για το σύνολο του Γκούλα

Newsroom
ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ ΦΙΛΙΚΟ
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πλάτρες, ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε 2-1 της νεοφώτιστης Ομόνοιας Αραδίππου, παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα στο χορτάρι.

Με πρωταγωνιστές τους Μπαραόνα και Ζμέρχαλ, και πραγματοποιώντας για μεγάλο διάστημα καλή εμφάνιση, ο Απόλλωνας Λεμεσού νίκησε με 2-1 σε φιλικό την Ομόνοια Αραδίππου στις Πλάτρες.

Οι δυο προαναφερθέντες ήταν οι σκόρερ της Λεμεσιανής ομάδας, με τον Άντριαν Γκούλα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει συνέχειας, και τους νεοφώτιστους να δείχνουν πως μπορούν να «παλέψουν» κόντρα σε ανώτερες ποιοτικά ομάδες.

Το ματς:

Το ματς ξεκίνησε «ζεστά», καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Μπαραόνα έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή ύστερα από σουτ παίκτη της Ομόνοιας Αραδίππου. Επτά λεπτά μετά (11'), ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 1-0, ύστερα από γύρισμα του Ζμέρχαλ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν δις με Κρμέντσικ και Ζμέρχαλ (14' και 20'), πριν γίνει το 2-0. Στο 27' οι ρόλοι άλλαξαν, ο Μπαραόνα έκανε διαγώνια μπαλιά και ο Ζμέρχαλ με δυνατό σουτ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες του Αραδίππου να μειώνουν σε 2-1 στο 63' με συρτό σουτ εκτός περιοχής. Ο Απόλλωνας «άγγιξε» το 3-1 στο 79', ωστόσο η κεφαλιά του Ντορεγκαράι πέρασε άουτ, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και το διαγώνιο σουτ του Σαγάλ (83'), με το 2-1 να μένει ως το φινάλε.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι δυο ομάδες:

Απόλλων Λεμεσού: Δημητρίου, Μπαραόνα, Βούρος, Σελεστίν, Αρτυματάς, Κολ, Ντ’ Αλμέιδα, Μαλεκκίδης, Ζμέρχαλ, Μάρκες, Κρμέντσικ.

Ομόνοια Αραδίππου: Σακκάς, Φώτη, Αλμέιδα, Γκουϊχοάτα, Σιήκκης, Βρόντης, Χαβέλκα, Μπάντζι, Τεϊσέιρα, Φεριέρ, Ποντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα