ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο βάζει τα πιόνια στην σκακιέρα

ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο βάζει τα πιόνια στην σκακιέρα

Newsroom
gagiego_chl
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε φάση έντονης προετοιμασίας, με τον προπονητή Γκαγιέγο να δουλεύει πυρετωδώς για να εξασφαλίσει την άριστη ετοιμότητα της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Πετροκούμπ.

Οι γαλαζοκίτρινοι, που κρατούν το πλεονέκτημα του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση, φιλοδοξούν να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του Champions League και παράλληλα να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους του Conference League.

Από πλευράς τραυματισμών, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, με μόνο αμφίβολο τον Ντβάλι, ο οποίος ενδεχομένως να μην κριθεί πως είναι πανέτοιμος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Σιπριάνο να αναλάβει εκ νέου καθήκοντα στο κέντρο της άμυνας. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει στη Μολδαβία μόλις για μια μέρα, με την πτήση της ομάδας να αναχωρεί από τη Λάρνακα το πρωί της Δευτέρας 29 του μήνα και να επιστρέφει τις πρώτες ώρες της Τετάρτης.

Ο στόχος είναι σαφής: να εξασφαλιστεί η πρόκριση με σιγουριά και αποφασιστικότητα, αποφεύγοντας οποιοδήποτε απρόοπτο. Οι προπονήσεις είναι εντατικές και προσανατολισμένες στη στρατηγική που θα επιτρέψει στην ομάδα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στον κρίσιμο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα