Ομόνοια: «Ο Ατζίλι προτιμά το τριφύλλι, η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε μαζί του»

Ομόνοια: «Ο Ατζίλι προτιμά το τριφύλλι, η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε μαζί του»

Newsroom
Ομόνοια: «Ο Ατζίλι προτιμά το τριφύλλι, η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε μαζί του»
Δημοσιεύματα από το Ισραήλ κάνουν λόγο για την προτίμηση του Ατζίλι στην Ομόνοια, με τη σελίδα one, ωστόσο, να αναφέρει ότι η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε με τον παίκτη, προκειμένου να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δυο πλευρών.

«Μύλος» στο Ισραήλ με τον Ομάρ Ατζίλι. Από τη μία, η ιστοσελίδα sport5 κάνει λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής προτιμά την Ομόνοια, παρά τις πιέσεις και από την άλλη η σελίδα one αναφέρει ότι η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε με τον Ομέρ Αζίλι για να γεφυρώσει το οικονομικό χάσμα με τον ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά, οι συνομιλίες ξεκίνησαν σε μια προσπάθεια να καταλάβουν εάν θα ήταν δυνατό να γεφυρωθούν τα οικονομικά κενά σε όλο το θέμα της φορολογίας, για να επιστρέψει ο εξτρέμ στην ομάδα.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσιεύμα του ONE:

«Οι Πράσινοι ενδιαφέρονται να επιστρέψουν τον εξτρέμ στην Carmel και είχαν συνομιλία με τον ατζέντη του, Ronen Katsav, με στόχο να ελέγξουν αν είναι δυνατόν να γεφυρωθεί το θέμα της φορολογίας και τα οικονομικά κενά.

Μετά τις αντικρουόμενες εκδοχές μεταξύ των μερών το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα, η Μακάμπι Χάιφα επικοινώνησε με τον Ομέρ Αζίλι σήμερα (Σάββατο), όπως έμαθε το ONE.

Οι συνομιλίες ξεκίνησαν με μια προσπάθεια να καταλάβουν εάν θα ήταν δυνατό να γεφυρωθούν τα οικονομικά κενά σε όλο το θέμα της φορολογίας, για να επιστρέψει ο εξτρέμ στην ομάδα.

Το ONE έμαθε επίσης ότι υπήρξε συνομιλία μεταξύ των ηγετών της Μακάμπι Χάιφα και του ατζέντη του παίκτη, Ρόνεν Κατσάβ. Οι συνομιλίες διεξάγονται με πολλή αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία μεταξύ των μερών, προκειμένου να προσπαθήσουν να καταλάβουν εάν είναι εφικτό να προχωρήσει η συμφωνία.

Θυμηθείτε, όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα στην Κύπρο, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης βρίσκεται ήδη σε ασφαλή δρόμο για την ομάδα που τερμάτισε τρίτη στο τοπικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, την Ομόνοια Λευκωσίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα