ΑΠΟΕΛ: Το μυστικό του για την πρόκριση

ΑΠΟΕΛ: Το μυστικό του για την πρόκριση

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει τις προετοιμασίες του στην Κύπρο ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με την Πετροκούμπ στη Μολδαβία, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (30/7,20:00).

Με το προβάδισμα του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ, οι γαλαζοκίτρινοι ταξιδεύουν τη Δευτέρα στο Κισινάου με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παρά το προβάδισμα, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο. Μια δεύτερη νίκη θα ενίσχυε σημαντικά την αυτοπεποίθηση της ομάδας για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας.

Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι η συμμετοχή του Λάσα Ντβάλι. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν θα ρισκάρουν στον ΑΠΟΕΛ τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Ντβάλι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αν κριθεί ικανός, θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στη Μολδαβία τη Δευτέρα το πρωί. Ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην αποστολή, ο Σιπριάνο ενδέχεται να παραμείνει στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει εντυπωσιάσει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Όσον αφορά την τακτική προσέγγιση του προπονητή Γκαγιέγο για τον αγώνα στο Κισινάου, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Αν και οι Μάγιερ, Ελ Αραμπί ανεβάζουν ρυθμούς, η πιθανότητα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα είναι περιορισμένη.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που θα ταξιδέψουν στη Μολδαβία αναμένεται να είναι περίπου 300, αλλά δεν αποκλείεται η διοίκηση να εξασφαλίσει και τα υπόλοιπα 200 εισιτήρια που δικαιούται, αν υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από οπαδούς που ζουν σε άλλες χώρες. Ακόμα και με 300 φιλάθλους, η παρουσία τους στο Κισινάου θα είναι έντονη και θα δώσει ώθηση στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα