Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Μοιράσαμε δώρα στον Ολυμπιακό, αλλά είμαι περήφανος για την αντίδρασή μας»

Newsroom
spil olympiakos dilosis
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε δηλώσεις στον απόηχο της φιλικής ήττας του Άρη Λεμεσού από τον Ολυμπιακό στο «Αλφαμέγα», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πίεση που δέθχηκαν από τους Πειραιώτες αλλά και στην αφύπνιση των παικτών του στα τελευταία λεπτά.

Ο Άρης Λεμεσού, παρά το ότι... ξύπνησε στα τελευταία λεπτά, γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους φιλικό στο «Αλφαμέγα».

Ο Σπιλέφσκι μίλησε για το ματς, καθώς και για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευκορώσου τεχνικού:

«Παίξαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος για το πως παίξαμε. Είμαι περήφανος, παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν αλλάξαμε κάτι. Είμαι απογοητευμένος από τα πρώτα 25-30 λεπτά, για το πως δεχθήκαμε τα γκολ. Μοιράσαμε δώρα. Από κει και πέρα είμαι ευχαριστημένος για το υπόλοιπο του αγώνα.

Έχουμε κάποιες απουσίες.Ήταν το πρώτο μας φιλικό στην Κύπρο, διαφορετικές συνθήκες. Δεχθήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν εύκολο, είμαι περήφανος για την αντίδραση.

Είδα πολλά πράγματα σήμερα»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα