Ομόνοια 29Μ: Το τετ α τετ με ΚΟΠ και ΑΕΛ

Ομόνοια 29Μ: Το τετ α τετ με ΚΟΠ και ΑΕΛ

Newsroom
omonoia_29m
Μιλώντας σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Μιχελής Φιλίππου , αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε η ομάδα με την ΚΟΠ και την ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου:

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και την ΑΕΛ για το μεταξύ τους παιχνίδι:

«Έγινε σε καλό κλίμα η συνάντηση όπως το αναμέναμε. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν εισηγήσεις από εμάς και από την ΑΕΛ για να διεξαχθεί το παιχνίδι με αθλητοπρέπεια και στην παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Μετακινήθηκε και αστυνομική σύσκεψη από μεσημέρι για το απόγευμα και εκεί θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις και τα μέτρα».

Ποιος θα είναι ο αριθμός εισιτηρίων που θα πάρουν οι φιλοξενούμενοι;

«Ο αριθμός θα είναι αυτός βάση κανονισμού 10% (330 εισιτήρια). Αν μέσα από την συζήτηση στην σύσκεψη προκύψει κάτι άλλο θα το δούμε».

Υπάρχει θέμα με τον διαχωρισμό και την διαδρομή;

«Ο διαχωρισμός είναι ΟΚ. Αυτό για το οποίο γίνεται συζήτηση είναι αν θα υπήρχε διαχωριστικό μέσα στην κερκίδα. Όσον αφορά την διαδρομή θεωρώ ότι είναι ασφαλής. Δεν είναι θέμα διαδρομής είναι θέμα διευθέτησης».

Πιστεύετε ότι θα είναι θετική η αστυνομία;

«Η αστυνομία με επιστολή αναφέρει γενικότητες αλλά εφόσον είναι αδειοδοτημένο το γήπεδο δεν θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα».

Τι θα κάνουν οι δικοί σας οπαδοί;

«Δεν υπάρχει επίσημη θέση από το οργανωμένο σύνολο των οπαδών μας. Όσον αφορά άλλους οπαδούς εκτός οργανωμένων μπορεί να είναι και εκτός γηπέδου ή και στις κερκίδες».

Γιατί λέτε ότι σας βάζουν στη μέση της κόντρα ΚΟΠ-αστυνομίας:

«Υπάρχει σύγκρουση απόψεων και με αφορμή ένα φιλικό παιχνίδι, αντί να ενσκήψουν το θέμα επιλέγουν να μην γίνει το παιχνίδι».

Τι σας είπαν από πλευράς ΚΟΠ:

«Η θέση της ΚΟΠ είναι ξεκάθαρη, ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει με μετακίνηση οπαδών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα