Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Μπορούμε να χαρούμε απόψε αλλά από αύριο ξεκινάμε από την αρχή»

Ομόνοια, Νταμπράουσκας: «Μπορούμε να χαρούμε απόψε αλλά από αύριο ξεκινάμε από την αρχή»

Newsroom
dabraouskas_conference
Μετά την μαγική εμφάνιση της Ομόνοιας και τα έξι γκολ επί της Ζίρα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας εμφανίστηκε μετριόφρων στην συνέντευξη τύπου και μίλησε για την κομβικότητα της ρεβάνς!

Αναλυτικότερα τα όσα είπε ο Λιθουανός Κόουτς:

«Συγχαρητήρια σε όλους, στον κόσμο, στην ομάδα. Παίξαμε καταπληκτικά με πολύ καλή νοοτροπία. Το σκορ είναι λίγο μεγάλο γιατί παίξαμε με πολύ καλή ομάδα και ίσως να είναι η πρώτη φορά που δέχεται τόσα γκολ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για το σκορ, πρέπει να τελειώσουμε το παιχνίδι στον επαναληπτικό. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια απόψε, αλλά κρατάμε τα πόδια στη γη γιατί την Κυριακή δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Εθνικό».


Για το μεγάλο σκορ:

«Όλα τα εύσημα πάνε στους ποδοσφαιριστές, έχουν τρομερή νοοτροπία και η συμπεριφορά τους ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να σας απαντήσω για το μεγάλο σκορ, αλλά έχουμε πολύ καλό πνεύμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Μπορούμε να χαρούμε απόψε αλλά από αύριο ξεκινάμε από την αρχή γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα