Ομόνοια: «Αμάν μια Ομόνοια»!

Ομόνοια: «Αμάν μια Ομόνοια»!

Newsroom
omonoia_panigiria
Το «τριφύλλι» γοήτευσε, με μία «διαστημική» εμφάνιση θεωρεί εαυτόν στους ομίλους και έστησε πάρτι, με 17 χιλιάδες παραληρούντες φίλους του καλεσμένους στο ΓΣΠ.

Μπαλάρα, 6άρα επί της Ζίρα, κατάρριψη ρεκόρ, 5η σερί νίκη στην Ευρώπη και η League Phase του Κόνφερενς Λιγκ… θα έχει και «πράσινο χρώμα». Δεν είναι ούτε ο χρόνος και ούτε η πρόθεση του γράφων να μιλήσει με διθυράμβους, αλλά αυτή η Ομόνοια είναι τρομερή. Με φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ισάριθμες νίκες για 1η φορά και συντελεστής τερμάτων 14-2! Σε μία εντυπωσιακή όπως εξελίχθηκε βραδιά στο «καμίνι» του ΓΣΠ, η γιορτή από το εκκωφαντικό 6-0 είχε και ευρωπαϊκή χροιά. 45 χρόνια από το 6-1 επί της Red Boys Ντιφεράνζ Λουξεμβούργου, με τους θρύλους Σωτήρη Καϊαφα, Φίλιππο Δημητρίου και Αντρέα Κανάρη, συνιστά τη μεγαλύτερη νίκη της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Λογικό το ντελίριο ενθουσιασμό από το ονειρικό ξεκίνημα της αρμάδας του κόουτς Νταμπράουσκας, ενώ τα καλύτερα μπορεί να λεχθεί έπονται, καθώς θα εισέλθουν στην εξίσωση και άλλοι παίκτες, όπως οι Ατζίλι, Ελάντερ, Μουσιαλόφσκι. Καθώς επίσης, είναι δεδομένη η προσθήκη πρωτοκλασάτου επιθετικού. Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο πάντα ειλικρινής και σωστότατος στις τοποθετήσεις του, Λιθουανός προπονητής, φρόντισε να «χαμηλώσει τους τόνους» και να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας, αφού πρώτα «αποθέωσε» τους παίκτες του:

«Όλα τα εύσημα πάνε στους ποδοσφαιριστές, έχουν τρομερή νοοτροπία και η συμπεριφορά τους ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να σας απαντήσω για το μεγάλο σκορ, αλλά έχουμε πολύ καλό πνεύμα. Μπορούμε να χαρούμε απόψε αλλά από αύριο ξεκινάμε από την αρχή γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο παιχνίδι».

Η… μπάλα κάτω λοιπόν στο «τριφύλλι», σίγουρα άπαντες είναι ενθουσιασμένοι για την πορεία, με την ομάδα στον προθάλαμο των ομίλων, με τρεις όπως όλα δείχνουν σερί προκρίσεις, χωρίς μαξιλαράκι ασφαλείας, τις εμφανίσεις και την προοπτική της, αλλά σε 2 μέρες υπάρχει η πρεμιέρα. Και ο μεγάλος στόχος της επιστροφής στην κορυφή, είναι το πιο σπουδαίο διακύβευμα. Και για ευνόητους λόγους είναι must, η προσπάθεια να ξεκινήσει νικηφόρα.

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα