Ανόρθωση: Το πλάνο του Οκκά, οι απουσίες και το μπλε «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Το πλάνο του Οκκά, οι απουσίες και το μπλε «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Πάνος Λάρκος
famagusta_2
Ώρες μετράνε στην Ανόρθωση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ανυπομονησία, αγωνία και αναμονή για το πρώτο σφύριγμα απόψε στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μία δύσκολη χρονιά ξεκινά για την «Κυρία». Μία χρονιά η οποία όλο το καλοκαίρι ταλαιπώρησε απίστευτα την ομάδα διοικητικά και οικονομικά.

Τώρα που υπάρχει κάποια ηρεμία και μία σταθερότητα σε σχέση με πριν, θέλει να κάνει κάτι καλό και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δεν ονειρεύονται και δεν μιλούν για τίτλους στην Ανόρθωση φέτος, αλλά μία μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να έχει στόχους κομπάρσου σε ένα πρωτάθλημα. Μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο το καλύτερο δυνατό και όπου την βγάλει. Ο κόσμος αναγνωρίζει τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και ήταν αυτός που ήταν κοντά στα δύσκολα σώζοντας το γήπεδο και βοηθώντας οικονομικά όσο μπορούσε.

Η πρεμιέρα γίνεται απέναντι στη νεοφώτιστη Ομόνοια Αραδίππου μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Την έδρα της Ανόρθωσης που θα χρησιμοποιεί η ομάδα της Αραδίππου για δική της την φετινή σεζόν. Πάνω από 4000 εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί και εκτιμάται ότι ο κόσμος θα είναι περίπου 5000 στο γήπεδο. Και το θετικό για την Ανόρθωση είναι ότι η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με την Ομόνοια Αραδίππου ότι οι εισπράξεις από τον κόσμο της «Κυρίας» θα πάνε αποκλειστικά στα δικά της ταμεία. Σημαντική ανάσα λοιπόν.

Πάμε στο αγωνιστικό. Εκτός είναι ο Τεϊσέιρα που είναι τραυματίας και δεν πρόλαβε. Απ’ εκεί και πέρα δεδομένα εκτός είναι οι μακροχρόνιοι τραυματίες. Οι Γκαρσία, Κάργας και Ιωάννου. Τι θα κάνει άραγε ο Οκκάς με την ενδεκάδα; Πάντως δύσκολα θα δούμε εκπλήξεις.

Αρχή με 3-5-2!


Πρώτο παιχνίδι στην σεζόν και αν κρίνουμε από τα φιλικά το 3-5-2 είναι το σύστημα που θα χρησιμοποιεί ο Οκκάς και είναι αυτό το οποίο δούλεψε. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς και οι τρεις στην άμυνα θα αποτελούνται από τους Μουκαμπί, Μλάζοβιτς και Χρυσόπουλο.

Τη δεξιά γραμμή θα αναλάβει ο Κονσεϊσάο, την αριστερή ο Κίκο, ενώ στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Αρτυματά, Ρόγκουλιτς και Σπόλιαριτς. Δίδυμο στην κορυφή θα είναι ο Ράφα Λόπες με τον Γούλερι.

Μικρή διαφορά στο οικονομικό με Τζινέλα


Το μυαλό σίγουρα είναι στην πρεμιέρα αλλά τρέχει και στην ενίσχυση αφού τα περιθώρια στενεύουν σιγά-σιγά. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε επαφές με τον Ουρουγουανό μέσο Τζινέλα και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα προκύψει συμφωνία. Φαίνεται να προκύπτει κάποια διαφορά στο οικονομικό και οι επαφές συνεχίζονται για να βρεθεί λύση.
Στόχος είναι να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός κορυφής αλλά και ένας ακραίος επιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα