Καρμιώτισσα-Άρης: Με ζητούμενο το δεξί ποδαρικό

Σάββας Νεοκλέους
sofronis-spilefski
Διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 20:00 στο «Αμμόχωστος» Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και Άρης Λεμεσού στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Οι «πορτοκαλί» με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο και με αρκετά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό, αλλάζοντας και έδρα σε αυτή τη νέα σεζόν που ήδη μπήκαμε, έχοντας και… κεφαλή της ομάδας τον Σταύρο Δημοσθένους, ξεκινάνε αυτόν τον μαραθώνιο με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες, ότι η Καρμιώτισσα δεν θα μπλεχτεί σε μπελάδες και πως μπορεί να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά από την αγωνιστική περίοδο που διανύσαμε.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε ένα… γεμάτο καλοκαίρι προετοιμασίας για να φτιάξει ένα ρόστερ και μία ομάδα όπως ο ίδιος είχε στο μυαλό του και με τα ψέματα να γνωρίζει ότι έχουν τελειώσει περιμένει από τους παίκτες που θα εμπιστευθεί να ακολουθούν τις οδηγίες του και να τον δικαιώσουν μέσα από θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, ο Άρης μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια που βρέθηκε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, είχε αυτό το καλοκαίρι τη σκέψη μονάχα στην προετοιμασία και ο προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι, τον χρόνο για να περάσει τον τρόπο παιχνιδιού και τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες για το πως θέλει η Λεμεσιανή ομάδα να παρουσιάζεται στα γήπεδα, βελτιώνοντας πράγματα και καταστάσεις που… στέρησαν την περασμένη σεζόν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν και αρκετοί θα περίμεναν, ελέω του ότι ο Άρης δεν βγήκε Ευρώπη, αρκετές προσθαφαιρέσεις, εντούτοις, οι κινήσεις που έγιναν ήταν λίγες, μιας και υπάρχει πίστη και εμπιστοσύνη στις αξίες και αρετές των παικτών που έχει στη δύναμη της η Λεμεσιανή ομάδα.

Αν και πολλοί χρίζουν ως φαβορί τον Άρη στον βραδινό αγώνα, παρόλα αυτά, δεν παύει από το να είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας πρωταθλήματος που η Καρμιώτισσα θα κυνηγήσει την… έκπληξη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα