ΑΕ Λεμεσού: Σύρνει χορό… η νέα ΑΕΛ και θέλει να μπει με το δεξί – Πιθανή ενδεκάδα

ΑΕ Λεμεσού: Σύρνει χορό… η νέα ΑΕΛ και θέλει να μπει με το δεξί – Πιθανή ενδεκάδα

Σάββας Νεοκλέους
coleman_gameday
Πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της σεζόν 2024-2025 με την ΑΕ Λεμεσού να φιλοξενείται σήμερα στις 19:00 στο «Κατωκοπιά-Επιστροφή» από τη νεοφώτιστη Ομόνοια 29Μ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξιδεύουν στο γήπεδο της Περιστερώνας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μιας και εκκρεμεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και πιθανότατα ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, εντούτοις, υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία στο οικοδόμημα του Λεμεσιανού συλλόγου ότι η ΑΕΛ θα καταφέρει να μπει με το δεξί στον νέο μαραθώνιο.

Απέναντι σε μία νεοφώτιστη ομάδα και σε ματς πρεμιέρας άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, παγίδες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα.

Ο ενθουσιασμός είναι ένα σημαντικό στοιχείο τόσο για αυτούς που είναι καθημερινά στην ομάδα, όσο δε και για τον κόσμο, που βλέπει μία νέα προσπάθεια να γίνεται από τη διοίκηση του σωματείου, ευελπιστώντας ότι οι… καρποί θα είναι αρκετοί και τέτοιοι που δεν θα θυμίζουν με τίποτα την περασμένη σεζόν.

Παρόλα αυτά, είναι συγκρατημένη η αισιοδοξία και γνωρίζοντας ότι κάθε αρχή και δύσκολη και πως, επίσης, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ένα νικηφόρο πέρασμα το βράδυ από το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια 29Μ, θα δώσει και άλλο θετικό… αέρα στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα.

Χωρίς καμία υποτίμηση στον αντίπαλο ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, αναμένεται να παρατάξει ότι πιο έτοιμο για αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεση του. Πιθανό σχήμα είναι Μπράγκα κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα Στόλνικ και Ουεντραόγκο στο κέντρο της άμυνας, Φιλιώτης στο δεξί αμυντικό άκρο και Νεοφύτου στο αριστερό, Μάμας και Μεγιάδο ως ανασταλτικά χαφ με Άβραχαμ πιο μπροστά τους, Τοκού και Λεσοβόι στα «φτερά» και Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Σημαντική βοήθεια και στήριξη στην προσπάθεια που θα καταβάλει η Λεμεσιανή ομάδα θα δώσουν οι 350 φίλαθλοι που θα βρεθούν στη μία κερκίδα του γηπέδου, όπου με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν θα… σπρώξουν όσο μπορούν την ΑΕΛ στο πρώτο φετινό τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα