Καρμιώτισσα: Στα Κυπριακά σαλόνια παίκτης με εμπειρία από La Liga και… Μάντσεστερ Σίτι!

Καρμιώτισσα: Στα Κυπριακά σαλόνια παίκτης με εμπειρία από La Liga και… Μάντσεστερ Σίτι!

Newsroom
josepozo
Το βράδυ της Παρασκευής η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με ανάρτηση κουίζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προανήγγειλε μία σπουδαία μεταγραφή παίκτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Χοσέ Πόζο (Jose Pozo), με εμπειρία από La Liga στην Ισπανία ενώ πιο πριν ήταν στο δυναμικό του μεγάλου Αγγλικού συλλόγου, Μάντσεστερ Σίτι.

Γεννημένος 15 Μαρτίου 1996 ο Ισπανός μεσοεπιθετικός το 2012 έφυγε από την ομάδα Κ17 της Ρεάλ Μαδρίτης και ταξίδεψε στην Αγγλία όπου εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι Κ18. Το 2014 ήταν στην αντρική ομάδα του Αγγλικού συλλόγου, ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε να επιστρέφει Ισπανία για χάρη της Αλμερίας μέχρι και το 2018 όταν μετακόμισε στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Τον Ιανουάριο του 2022 πήγε για 6 μήνες στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και μετά επέστρεψε στη Ράγιο, όπου από την 1η Ιουλίου 2024 είναι χωρίς ομάδα.

Αξιολογήθηκε η περίπτωση του από τους ιθύνοντες της Καρμιώτισσας, είχαν επαφές μαζί του και φαίνεται ότι πήραν τη θετική του απάντηση και θα ενταχθεί στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα