Πετράκης: «Είναι κρίμα να πετάμε μια καλή εμφάνιση με εύκολα γκολ»

Πετράκης: «Είναι κρίμα να πετάμε μια καλή εμφάνιση με εύκολα γκολ»

Newsroom
ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Απογοητευμένος από τα «φθηνά» γκολ που δέχθηκε η ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του Ομόνοια 29Μ - ΑΕ Λεμεσού που βρήκε νικήτρια τη Λεμεσιανή ομάδα με 2-4.

Στο ιστορικό ντεμπούτο της στην Α' Κατηγορία, η Ομόνοια 29Μ «λύγισε» από την σαφώς πιο έμπειρη ΑΕ Λεμεσού, η οποία έφυγε με το 2-4 από το «Κατωκοπιά-Επιστροφή».

Οι «πράσινοι» πάλεψαν το παιχνίδι, το πήγαν δυο φορές στο... γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο, σε μια όπως και να το κάνουμε ιστορική βραδιά.

Μετά το τέλος του ματς, στις καθιερωμένες δηλώσεις, ο Γιώργος Πετράκης ήταν απογοητευμένος, όχι από την εικόνα της ομάδας του, αλλά από τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για πρεμιέρα. Θεωρώ ότι η εμφάνισή μας ήταν αρκετά καλή για πρεμιέρα. Από την άλλη δεν μπορώ να μην σταθώ στα εύκολα γκολ που δεχθήκαμε. Είναι κρίμα να πετάμε μια καλή εμφάνιση με τέτοια εύκολα γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα