Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα, πιθανό να γίνει άλλη μια μεταγραφή»

Κόλμαν: «Το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα, πιθανό να γίνει άλλη μια μεταγραφή»

Newsroom
ΚΟΛΜΑΝ
Παρά τη νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ με 2-4 στην πρεμιέρα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, ο Κρις Κόλμαν δήλωσε πως υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες στον σύλλογο, ενώ αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να γίνει ακόμη μια προσθήκη παίκτη.

Με το δεξί ξεκίνησε η σεζόν για την ΑΕ Λεμεσού, η οποία επικράτησε με 2-4 της νεοφώτιστης Ομόνοιας 29Μ στο «Κατωκοπιά - Επιστροφή» το βράδυ του Σαββάτου (24/8).

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο Κρις Κόλμαν εμφανίστηκε με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μια τόνισε πως είχε σημασία το γεγονός πως ήρθε η νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, από την άλλη εξήγησε ότι υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες για την ομάδα.

Συν τοις άλλοις, αποκάλυψε ότι είναι πιθανό ο σύλλογος να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη και να φύγουμε χαρούμενοι... Κάναμε κάποια καλά πράγματα σίγουρα όμως έχουμε και κάποια που πρέπει να διορθώσουμε. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όμως, στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να υποφέρουμε, για ν' ανταπεξέλθουμε όπως κάναμε και σήμερα.

Θα χρειαστούμε χρόνο, ώστε ν' ανέβουμε περισσότερο, δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό το επίπεδο στην φάση αυτή.

Είναι άτυχος ο Παπαφώτης, δεν γνωρίζουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Η Κύπρος μου θυμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλω να κάνω είναι να χαρίζουμε νίκες στους οπαδούς μας.

Πιθανόν να γίνει άλλη μία μεταγραφή αμυντικού ποδοσφαιριστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα