Καρμιώτισσα - Άρης Λεμεσού 1-3: Ποδαρικό με το δεξί για τους πράσινους της Λεμεσού

Newsroom
Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε 3-1 της Καρμιώτισσας στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα Κύπρου.

Με το δεξί ο Άρης Λεμεσού στο νέο πρωτάθλημα! Κόντρα σε μια ομάδα, η οποία ουκ ολίγες φορές του έχει κάνει τη ζημιά στο παρελθόν (είχε να την κερδίσει εκτός από το 2014), η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν όσο αποτελεσματική θα έπρεπε για να αποδράσει με το διπλό από το «Αμμόχωστος Επιστροφή», επικρατώντας 3-1 της Καρμιώτισσας.

Προβάδισμα ο Άρης, καλή παρουσία από την Καρμιώτισσα


Στα πρώτα δέκα λεπτά η Καρμιώτισσα μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Στο 16’ ο Άρης Λεμεσού βρήκε δίχτυα με τον Στρούσκι, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ. Στη συνέχεια, το VAR παρενέβη και επικύρωσε το γκολ. Για τη συγκεκριμένη φάση, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Καρμιώτισσας, με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου των γηπεδούχων να αποβάλλεται. Στο 31’ το σουτ του Ντούμπια εξουδετερώθηκε από τον Βάνα, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Σέκουλιτς, η οποία πήγε άουτ. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, συνέχιζε να είναι δημιουργική και να έχει τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας άλλη μια σπουδαία στιγμή στο 45’. Ο Κοβάσεβιτς με διαγώνιο σουτ ανάγκασε τον Βάνα σε μια σημαντική απόκρουση.

Το «καθάρισε» η ομάδα της Λεμεσού, το γκολ της τιμής η Καρμιώτισσα


Στο δεύτερο μέρος, ο Κβιλιτάια στο 46’ έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας να αποκρούει. Στο 56’ η ομάδα του Σπιλέφσκι απείλησε ξανά, με το σουτ του Μοντνόρ να περνά λίγο άουτ,ενώ τελικά τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δεύτερο γκολ. Ο Σανέ γύρισε την μπάλα στον Κοκόριν, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Άρη να δίνει χώρο στην Καρμιώτισσα, η οποία δεν κατάφερε να φανεί όσο απειλητική θα ήθελε. Τελικά, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι πέτυχε στο 79’ γκολάρα με τον Σαβό. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87’ με τον Σμίλιανιτς, σε μια φάση που αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, το οποίο επικυρώθηκε από το VAR.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Καρμιώτισσα (Αυγουστή): Εφτίμοφ, Σέκουλιτς (81′ Γκραντινάρου), Μαλόνε, Ντούμπια, Νεοφύτου (90′ Παντελή), Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Σμίλιανιτς, Σίμιτς, Κατσαντώνης (46′ Μπαμπά), Γιούσης (65′ Κβίρκβια).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Γέντες, Γκριμπάκιν, Ντελμίρο, Χριστοδούλου, Ματθαίου, Βρίκκης.

Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ, Γιαγκό (81′ Μποακί), Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς (59′ Σαρφό), Στρούσκι, Μπένγκτσον (59′ Μαγιαμπέλα), Μοντνόρ, Κοκόριν (69′ Γκομίς), Κβιλιτάια (59′ Σάβο).
Στον πάγκο: Πισιήας, Σωφρονίου, Αμπουμπακάρ, Σεμέδο, Κορεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα