Καρμιώτισσα: Μια πρεμιέρα με... παράπονα!

Καρμιώτισσα: Μια πρεμιέρα με... παράπονα!

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στην ήττα της Καρμιώτισσας με 1-3 από τον Άρη Λεμεσού το βράδυ του Σαββάτου (24/8). Ωστόσο, η ομάδα των Πολεμιδιών καλείται να αφήσει πίσω της τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να αφοσιωθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας για τη σεζόν 2024-2025 η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αντιμετώπισε χθες τον Άρη Λεμεσού στο «Αμμόχωστος».

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έμπαινε στον φετινό μαραθώνιο με αρκετούς νέους παίκτες, αλλά και με συγκρατημένη αισιοδοξία για να πάει ακόμη καλύτερα από την περασμένη σεζόν.

Σίγουρα, το έργο που είχε στην πρεμιέρα, αν και γηπεδούχος, δεν ήταν καθόλου εύκολο, έχοντας απέναντι της μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και με αρκετούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Ο Άρης έχει δείξει το τι μπορεί να επιτύχει και ότι είναι μία ομάδα με ψηλές βλέπεις τα τελευταία χρόνια.

Οι «πορτοκαλί» με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, όμως, έχουν και αυτοί παίκτες που μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο, κάτι που προσπάθησε να κάνει χθες, αλλά για διάφορους λόγους δεν απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα.

Ο Κύπριος τεχνικός, πάντως, εξέφρασε τα παράπονα με το πέρας της αναμέτρησης. Παράπονα που… άγγιξαν τη διαιτητική ομάδα, μιας και έχει παίξει τον ρόλο της λίγο πολύ στο χθεσινό 1-3.

Το σκορ άνοιξε ο Άρης στο 16΄ με τον Στρούσκι, όπου… προκάλεσαν τα πρώτα παράπονα από πλευράς Καρμιώτισσας. Το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο ρεφ, Ανδρέας Τεχράνυ, έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι και δευτερόλεπτα μετά, αφού ενημερώθηκε από το VARίστα Χρυσοβαλάντη Θεουλή έδειξε τη σέντρα. «Για όνομα του Θεού ρε κοπέλια, δεν μπορούμε να πάμε πίσω, ξεκίνησε το ματς», φώναζε έξαλλος ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη δεν ήταν εκτεθειμένος και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει, όμως από τη στιγμή που άρχισε ξανά το παιχνίδι διαιτητής και VAR βάσει κανονισμών δεν είχαν δικαίωμα να αλλάξουν την απόφαση τους.

Επίσης, παράπονα και για τη φάση του 57’, στην οποία οι «πορτοκαλί» ζήτησαν αποβολή του Κβιλιτάια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γεωργιανός έπαιξε ξεκάθαρα με πρόθεση την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν αντιλήφθηκε τη παράβαση ο ρεφ και δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει το VAR.

Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα ήταν ήττα για Καρμιώτισσα και πλέον σκέφτεται το εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα