Γκούλα: «'Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, χάσαμε τη συγκέντρωση στο δεύτερο»

Γκούλα: «'Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, χάσαμε τη συγκέντρωση στο δεύτερο»

Newsroom
goula_apollon_lemesou_25_8
Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Αντριάν Γκούλα, παραχώρησε δηλώσεις, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην καλή εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά και στο αριθμητικό μειονέκτημα της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν άτυχοι σήμερα με τον Λέουβενμπεργκ, το πέναλτι. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, παίζαμε με 10 για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός στη στημένη φάση. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα αλλά χάσαμε την καθαρή οπτική μας του παιχνιδιού»

Για το τι δεν έγινε σωστά στο δεύτερο μέρος «Μετά την κόκκινη κάρτα, οπισθοχωρήσαμε. Ήταν μια νέα κατάσταση για εμάς και ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε. Αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κρατάμε περισσότερη μπάλα και να έχουμε 2-3 παίκτες πιο ψηλά

Για το λόγο που δεν εκτέλεσε το πέναλτι ο Μάρκες: «Έχουμε τρεις εκτελεστές για τα πέναλτι. Ο Πέδρο κρατούσε τη μπάλα και μετά την πήρε ο Άνχελο. Επιλέγουμε αυτούς που έχουν καλύτερη αυτοπεποίθηση, ο Σαγκάλ είναι καλός εκτελεστής στα πέναλτι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα