Ομόνοια, Παπασταύρου: «Μεγαλύτερος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα»

Ομόνοια, Παπασταύρου: «Μεγαλύτερος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα»

Newsroom
παπασταυρου 25/8
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «GOAL N’ ROLL» της Cytavision, αναλύοντας θέματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας, καθώς και για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Ο Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στην εκπομπή «GOAL N’ ROLL» της Cytavision για την εικόνα της Ομόνοιας στην Ευρώπη, καθώς και για το πλάνο του προπονητή της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος:

«Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά, φαίνεται από τα αποτελέσματα. Ο μεγαλύτερος στόχος για φέτος είναι το πρωτάθλημα».

Τι άλλαξε από την περσινή στη φετινή Ομόνοια: «Κάθε χρονιά ακολουθούμε κάποιες διαδικασίες, φέτος τις ακολουθήσαμε καλύτερα από άλλες χρονιές. Δεν τις αλλάξαμε όμως. Αλλάξαμε σε θέματα προσωπικού».

Για τον Νταμπράουσκας: «Ξυπνά και κοιμάται και σκέφτεται το ποδόσφαιρο, πώς θα βοηθήσει την ομάδα».

Για τα έσοδα της Ευρώπης και τον προγραμματισμό: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μια ανοιχτή θέση, του σέντερ φορ, δεν σχεδιάζουμε άλλες κινήσεις. Θα τον φέρναμε έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την πορεία στην Ευρώπη, βοηθάνε φυσικά τα έσοδα της Ευρώπης. Μιλάμε με τρεις παίκτες, όσο για τον Αραούχο, προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα, θέλουμε στράικερ που θα έχει το κάτι διαφορετικό».

Για το αν ισχύει ότι έριξαν δίχτυα σε παίκτη που αγωνίστηκε στην Ελλάδα: «Βλέπουμε και εκεί, και σε άλλες χώρες, φυσικά από την Ελλάδα ξέρουν την κουλτούρα μας».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα