Καρμιώτισσα: Κλείνει Επασί

Καρμιώτισσα: Κλείνει Επασί

Σάββας Νεοκλέους
ΕΠΑΣΙ
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας κίνησης για ενίσχυση στον «άσο» βρίσκεται η Καρμιώτισσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus φαίνεται να κλείνει τον Ντέβις Επασί.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, Ντέβις Επασί, γνώριμος μας από το πέρασμα του από τα γήπεδα της Ελλάδας (αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό, Λαμία, ΟΦΗ) αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με τη φανέλα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Ο Καμερουνέζος με Γαλλικό διαβατήριο πορτιέρο είναι ήδη στην Κύπρο και εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εάν δεν προκύψει το παραμικρό θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πορτοκαλί».

Εάν και εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά και ο Επασί ενταχθεί στη δύναμη της Καρμιώτισσας, τότε δεν αποκλείεται η ομάδα των Πολεμιδιών να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τυνήσιο τερματοφύλακα, Σαντόκ Γιέντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα