Καρμιώτισσα: Έκανε το μπαμ με Επασί

Καρμιώτισσα: Έκανε το μπαμ με Επασί

Newsroom
ΕΠΑΣΙ
Ο Ντέβις Επασί, ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ με γαλλικό διαβατήριο συμφώνησε για δυο χρόνια με την ομάδα της Καρμιώτισσας .

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Καρμιώτισσα, καθώς απέκτησε τον Καμερουνέζο γκολκίπερ Ντέβις Επασί, για δυο χρόνια. Μια μεταγραφή, για την οποία σας είχε ενημερώσει το Gazzetta Cyprus.

Ομολογουμένως μια πολύ δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς παρά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις ο Σταύρος Δημοσθένους έντυσε τον παίχτη στα πορτοκαλί!

Παρότι ομάδα του εξωτερικού μπήκε σφήνα τις τελευταίες ώρες, η προοπτική και το πρότζεκτ της ομάδας των Πολεμιδίων τελικά τον έπεισαν να συμφωνήσει. Καταλυτικό ρόλο στην υπογραφή του παίχτη έπαιξε ο Έλληνας ατζέντης Κώστας Καπίνο ο οποίος διαθέτει ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ, τον ακραίο επιθετικό Χρήστο Γιούση, που σε συντονισμένες ενέργειες με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους κατάφεραν μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα