Τα «θέλω» της Ανόρθωσης στις επαφές με Χάποελ για Σουσενάτσεφ

Τα «θέλω» της Ανόρθωσης στις επαφές με Χάποελ για Σουσενάτσεφ

Πάνος Λάρκος
σουσενατσεφ
Η Ανόρθωση βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για την απόκτηση του Σουσενάτσεφ, ωστόσο έχει εναλλακτικές σε περίπτωση που η υπόθεση δεν προχωρήσει.

Εντείνει τις προσπάθειες της η Ανόρθωση για να μπορέσει να ολοκληρώσει το μεταγραφικό της πλάνο και να κλείσει το ρόστερ της αν και ακόμη έχει δρόμο να διαβεί. Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν δυο-τρία ονόματα αλλά αυτό του Αρτούρ Σουσενάτσεφ φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας και να αποτελεί προτεραιότητα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με την Χάποελ Μπερ Σεβά στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Η Ανόρθωση θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με υποσχετική για ένα χρόνο και μετά να μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Απ’ την άλλη οι Ισραηλινοί τον παραχωρούν με υποσχετική αλλά χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα στην «Κυρία» να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο.

Ουσιαστικά ο 26χρονος Καζάκος στράικερ αν περάσει αυτό που θέλει η Ανόρθωση θα αποκτηθεί για δυο χρόνια και όχι για ένα και οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε εξέλιξη.

Αν προκύψει ναυάγιο και με την περίπτωση του Σουσενάτσεφ υπάρχουν δυο εναλλακτικές λύσεις και θα πάει σε αυτές η ομάδα της Αμμοχώστου.

Την ίδια ώρα γίνονται ενέργειες και επαφές και για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης αλλά και στην μεσαία γραμμή. Υπάρχουν μερικές μέρες ακόμη στη διάθεση της Ανόρθωσης για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αποκλείεται ο Οκκάς να αφήσει μία κίνηση για τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου όταν και κάποιοι παίκτες θα είναι ελεύθεροι και αναγκαστικά θα ρίξουν αισθητά τις απαιτήσεις τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα