Τορίνο - Γιουβέντους 0-1: O Βλάχοβιτς «καθάρισε» το ντέρμπι

Βασίλης Μπαλατσός
Τορίνο - Γιουβέντους 0-1: O Βλάχοβιτς «καθάρισε» το ντέρμπι

bet365

Η Γιουβέντους επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Τορίνο, εκτός έδρας, με σκορ 1-0 και «λυτρωτή» τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Γιουβέντους μετά τις ήττες από τη Μίλαν και τη Μακάμπι Χάιφα επέστρεψε στις νίκες. Οι Μπιανκονέρι νίκησαν με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι την Τορίνο, εκτός έδρας, με τον Σέρβο «killer» Ντούσαν Βλάχοβιτς να δίνει την λύση για ακόμα μια φορά. Έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση η Γηραιά Κυρία, καθώς έχει έναν βαθμό περισσότερο από την Ίντερ, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι μετά το νωθρό πρώτο μισάωρο και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Ο Σέρβος κίπερ στο 34' νίκησε σε τετ α τετ τον Βλάχοβιτς και στη συνέχεια απέκρουσε τα σουτ των Λοκατέλι και Ραμπιό. Στο 50' ο Λοκατέλι έκανε εξαιρετικό βολέ εκτός περιοχής, όμως ο πορτιέρε των γηπεδούχων είχε πάλι την απάντηση.

Στο 59' οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή, όταν ο Λαζάρο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ντανίλο και ο Σέζνι απέκρουσε με υπερπροσπάθεια. Η Γιούβε απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες στο 62' όταν ο Κιν δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής μετά από γύρισμα «πάρε-βάλε» του Κόστιτς.

Η Γιουβέντους βρήκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι από στατική φάση στο 73'. Ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντανίλο πήρε την κεφαλιά και ο Βλάχοβιτς σκόραρε από κοντά με προβολή και διαμόρφωσε το 1-0 που προστάτευσαν μέχρι τέλους οι φιλοξενούμενοι. O Σέρβος σέντερ φορ μετράει έξι γκολ και μια ασίστ σε εννέα συμμετοχές στη Serie A.

 

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ροντρίγκεζ, Σουρς, Τζιτζί (79' Ζίμα), Λαζάρο, Λινέτι (78' Καράμο), Λούκιτς, Άινα (79' Σινγκό), Βλάσιτς, Μίραντσουκ, Ράντονιτς (70' Πελέγκρι)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ (52' Μπονούτσι), Σάντρο, Κουαδράδο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς (90' Παρέδες), Κιν (73' Μίλικ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα