Γιουβέντους - Εμπολι 4-0: Ξέσπασμα πριν τον... τελικό! (vid)

Γιουβέντους - Εμπολι 4-0: Ξέσπασμα πριν τον... τελικό! (vid)

Newsroom
Γιουβέντους - Εμπολι 4-0: Ξέσπασμα πριν τον... τελικό! (vid)

bet365

H Γιουβέντους ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Έμπολι, επικράτησε 4-0 και πάει... αεράτη στην Πορτογαλία για το μεγάλο ραντεβού με τη Μπενφίκα.

Mετά τη νίκη κόντρα στην Τορίνο, η Γιουβέντους διέλυσε με 4-0 την Εμπολι και πέτυχε για πρώτη φορά στη σεζόν δυο διαδοχικά τρίποντα. Ετσι, η «Μεγάλη Κυρία» βρέθηκε στο -7 από την κορυφή και πάει με άλλον αέρα στον... τελικό με τη Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Ιδανική αρχή για τους «Μπιανκονέρι», αφού στο 8ο λεπτό ο Κόστιτς βρήκε ιδανικά τον Κιν, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Η Γιουβέντους δεν είχε τη διάθεση να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Εμπολι πήρε μέτρα και στο 33' είχε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Ντέστρο δε βρήκε δίχτυα. Διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, η Γιούβε κυκλοφόρησε καλύτερα, πίεσε και στο 56' σφράγισε τη νίκη με κεφαλιά του ΜακΚένι από κόρνερ του Κουαδράδο. Τη σκυτάλη πήρε ο Ραμπιό, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο 82' και στο 90+4' διαμορφώνοντας το 4-0.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι (80′ Αλεξ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, ΜακΚένι (66′ Παρέδες), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (85′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Κιν (80′ Μιρέτι), Βλάχοβιτς (65′ Μίλικ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα