Βερόνα - Γιουβέντους 0-1: Πέμπτη διαδοχική νίκη και επιστροφή στην τετράδα

Βερόνα - Γιουβέντους 0-1: Πέμπτη διαδοχική νίκη και επιστροφή στην τετράδα

Newsroom
Βερόνα - Γιουβέντους 0-1: Πέμπτη διαδοχική νίκη και επιστροφή στην τετράδα

bet365

Η Γιουβέντους με «λυτρωτή» τον Μόιζε Κεν επικράτησε με 1-0 στη Βερόνα, έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες και ανέβηκε εκ νέου στην τετράδα της Serie A. Ένατη σερί ήττα για τη Βερόνα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Γιουβέντους τα βρήκε δύσκολα στo «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» κόντρα στην ουραγό Βερόνα, όμως κατάφερε να φύγει με το τρίποντο για πέμπτη διαδοχική νίκη χάρη στο «χρυσό» γκολ του Μόιζε Κεν (0-1) και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της Serie A. Τις εννέα σερί ήττες έφτασαν οι Τζιαλομπλού, οι οποίοι έχουν μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς σε 14 αγωνιστικές.

To πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17' με τον Λαζάνια αλλά ο Περίν τον νίκησε και στο 44' ο Σουλεμανά αστόχησε εξ επαφής. Η πρώτη φάση για τους Μπιανκονέρι ήταν στο 40΄με το μακρινό σουτ του Πελεγκρίνι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60', όταν βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ραμπιό έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Κεν πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 0-1. Η Βερόνα συνέχισε να πιέζει, χωρίς όμως ουσία. Στο 90+2' ο Άλεξ Σάντρο «θυσιάστηκε» για την ομάδα του Αλέγκρι, καθώς ανέτρεψε τον Λαζάνια έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βερόνα: Μοντιπό, Τσεκερίνι, Νταβίντοβιτς (78’ Γκίντερ), Χίεν, Ντόιγκ (65’ Λάζοβιτς), Τεράτσιανο, Χόνγκλα, Ντζούριτς (78’ Ανρί), Σουλεμανά (65’ Βελόσο), Λαζάνια, Καλόν (72’ Βέρντι)

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (69’ Σάντρο), Κόστιτς, Ραμπιό, Λοκατέλι (63’ Παρέδες), Φατζιόλι (63’ Μιρέτι), Μίλικ, Κεν (69’ Ντι Μαρία)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα