Γιουβέντους: «Θα στηρίξουμε πλήρως τον Φατζόλι»

Γιουβέντους: «Θα στηρίξουμε πλήρως τον Φατζόλι»

Newsroom
fagioli

bet365

Η Γιουβέντους με ανακοίνωση της εξέφρασε την πλήρη στήριξη της στον Νικολό Φατζόλι μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινή του και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Νικολό Φατζόλι συνεργάστηκε πλήρως με την εισαγγελία του Τορίνο στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού και κατέληξε σε συμφωνία ώστε να τιμωρηθεί για διάστημα επτά μηνών εκτός γηπέδων. Ο παίκτης σε αυτή τη διαδικασία είχε και τη βοήθεια της Γιουβέντους, η οποία με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως θα στηρίξει πλήρως τον Ιταλό χαφ ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με ηρεμία.

«Επιβεβαιώνουμε την πλήρη υποστήριξή μας στον Νικολό Φατζόλι στην αντιμετώπιση αυτού του μονοπατιού, παρέχοντας στον νεαρό την απαραίτητη υποστήριξη για την υλοποίηση του υποδεικνυόμενου θεραπευτικού σχεδίου και, όπως προβλέπεται ρητά στη συμφωνία, σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία για τον προσδιορισμό των προγραμματισμένων κύκλων συναντήσεων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Νικολό, με την υποστήριξη του συλλόγου, των συμπαικτών του, της οικογένειάς του και των επαγγελματιών που τον βοηθούν, θα αντιμετωπίσει τη θεραπευτική και προπονητική διαδικασία με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και, μόλις εκπληρωθεί ο αποκλεισμός, θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες με τη δέουσα ηρεμία», αναφέρει η ανακοίνωση των Μπιανκονέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα